Advent

Första advent idag ju!! =) Hade fullfart.. eller rättare sagt, jag var på fullfart. Och jag känner att min tid där är Ö V E R !!! på riktigt, jag är så överflödig så det skriker om det. Tur att barnen tycker om mig iallafall, tror jag, annars hade jag total dött idag.. Så värdelös och överflödig känner man sig.

Hemma hos Rodheim har vi varit också, och gått runt på julskyltningen! =) Jag och Daniel alltså =) <3

Sen har jag varit på dans, stora jazznumret är roligt, det gick bra. Egna dansen går ganska bra, fick bekräftat idag att jag är bland de sämre i gruppen iallafall =/ Det är tre rader, först så står jag på ena sidan på andra raden, sen står jag längst ut på ena sidan på sista raden.. flyttar bara bak ett steg vid platsbytet .. kul.. men ajja..

Sen så loggade jag in på msn, och så hade jag fått en offline meddelande av Erik där han länkade till det här klippet:

Galenskaparna alltså <3 <3

Tack Erik, var inte på toppen humör efter dansen, men jag blev glad igen när jag såg klippet! =)

^^ Quiz

Var tvungen ^^

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811271630503899&a=1&

Se om du känner mig?

Harry Potter

Nu börjar det hetta till sig lite, det är full strid inne på Hogwarts och det är spääännande =) Hjälp vad ledsen jag kommer bli när boken tar slut! Aldrig mer något nytt om Harry Potter =/ Något mer som är spännande är Goldbergbanan imorgon, det blir kul! Jag berättade om den i förra inlägget, så tänker inte göra det igen.  =)

Nu är jag i ännu mer behov av att få respons på min sketna novell!!! Han som skulle ge mig respons var inte där när vi hade kamratresponsen idag, så jag fick ju ingen respons, så då gick jag till min svenska lärare och frågade om inte hon kunde kolla igenom den lite snabbt och responsa mig, men ne-ej det ville hon inte. Det fick vara som det var tyckte hon. Men jag ser ju inte själv vad jag gör för fel och vad jag borde ändra på när jag sitter och skriver, det är ju viktigt att någon annan läser, som inte snöat inne helt på den, och som kan se utifrån vad som kan förbättras eller borde ändras på. Nej, orättvist tycker jag, då skriver ju inte jag min slutversion med samma förutsättningar som de andra. Men det är väl så livet är och ska vara.. orättvist alltså.. Men då hade jag ju inte ens behövt skriva första utkast och krångla, eller kan ju lika gärna lämna in det som det är nu.. och den är i stort behov av förbättring, bara tt jag inte kan se det, när jag själv har skrivit den, det blir ju inte helt annan sak.. Nej, jag förväntar mig inte att ni ska förstå hur jag tänker eller vad jag försöker säga..

Nu ska jag snart bege mig in i den värld jag tycker om bäst, och alltid har tyckt om bäst? Bokens värld!

Goldbergbanan..

Ni vet en sån där bana där energi förs vidare och förfyttas och skickar vidare energin framåt.. typ, en kula rullar i en ränna, kommer ner och stöter i en domino bricka som startar dominot, de i sin tur knuffar iväg ett ljus, som är tänt och hamnar under ett snöre, snöret brinner av och släpper iväg en tyngd.. ni fattaR?!

Vi bygger såna i skolan på Fysiken nu iallafall, och jag kan ju berätta att det ligger en laddad råttfälla farligt nära mina händer just nu, en liten bit från tangentbordet. Den är riktigt bra! Vi smällde den med en dominobricka, och dominobrickan gick av på mitten ;O Och jag vill inte bli av med mina fingrar. :P Och så har vi alla andra råttfällor, som ligger på bordet.. 11-12 stycken, fast de är oladdade, vi ska fixa dem sen. Och så kommer man knappt in på vårat rum för dörren blockeras av linbanan som ska skicka vidare från vårat rum in till nästa basgrupp sen =) Och det står fyra vattenfyllda fanta flaskor här, är papper och kartong över hela golvet, som jag och Linda suttit och klippt och fixat med imorse, det blir en snygg kulbana =) Sen så har vi den fina rampen, gjord av böcker och papper, bara det att böckerna och papprerna inte ligger kvar som en ramp, utan är spridda i hela rummet. Allt detta hör till den fina Goldbergbanan vi håller på och bygger, och imorgon sätts den på prov! Imorogn ska vi köra. Mitt rum och basgrupp startar den, efter en vända i vårat rum skickar vi vidare energi till nästa rum och basgrupp, de kör en vända och sen skickar de till det sista rummet och basgruppen i NV1a =) Haha, det blir assbra ;D

Nu ska jag snart springa iväg och fika.. våran franska lärare ska säga hejdå till oss, för han slutar imorgon, och nästa vecka kommer det en ny lärare som vi ska ha,.. det blir nog bra, mitt i terminen och allt.. =)

Be för Sverige..

Såg att texten till förra inlägget inte stämde riktigt :S Lyssna iallafall! =)

Be för Sverige

Jag vet inte, den går runt i iTunes hos mig just nu... och har gjort det de senaste 4 och de nästkommande 2 minuterna (:P)... den är mysig, den är bra, texten är bra.. och tänkvärd.. Lyssna på den tycker jag ! =)



Ser du den där mannen som sover under bron?
Hemlös och ensam med smutsiga skor
och kvinnan som samlar på burkar och skräp.
Det är Sverige just idag.

Ser du inte alla dessa trasiga hem?
När mor och far är skilda kommer barnen i kläm.
Och andra som lever i övergrepp och hot.
Det är Sverige just idag.


Ser du alla män i maktens korridor.
Som sliter åt sig fallskärmar och lämnar öppna sår.
Vad hände med pratet om etik och moral?
Det är Sverige just idag.

Ser du inte våldet på gator och torg.
Ta en titt på Malmö, Stockholm, och Göteborg.
Man sparkar och dödar, tar det aldrig slut?
Det är Sverige just idag.


Jag tänker be för Sverige, be med mig.
Jag tänder ljus för Sverige, tänd med mig.     
Säg mig vad som hänt, mitt kära fosterland?
Jag tänker be för Sverige, bed med mig.


Biskopar och präster som inte längre tror
att Jesus är Guds son, att Gud han är stor.
För kristendom är bara ett vackert ideal
Det är Sverige just idag.

Grupper och sekter förvränger bibelns ord.
Predikar ut sin falskhet och synden blir till mord.
Frukten av trädet som kallas "Kristi brud"
Det är Sverige just idag.


Jag tänker be för Sverige, be med mig
Jag tänder ljus för Sverige, tänd med mig.
Säg mig vad som hänt mitt kära fosterland.
Jag tänker be för Sverige, be med mig.

Tiden den är mogen, och nu ska det ske!
Har du kvar din tro, så ropa ut och be.
Det känns som en eld som blir till en brand!
Det är Sveriges enda hopp.


Vi tänker be för Sverige, be med oss
Vi tänder ljus för Sverige, tänd med oss.
Det är något som hänt vårt kära fosterland.
Vi tänker be för Sverige, be med oss.


connectiononline.se



Snyyygga skor!! =) Det står typ bibelord och grejer på dem, och... de är snygga =) Och det är sånt skor som är sköna, sen om de är så bra för fötterna är väl en annan sak ^^ =)

Sjuklingar överallt

Ja, det känns som att alla är sjuka? På varannan bilddagbok står det att personen är hemma och är sjuk, och alla man pratar med är förkylda/lite små sjuka.. vad är det för mening med deT? :P

Nu är det så att jag behöver respons på min novell, för vi har kamratrepsons på torsdag, och jag måste ha den tillräckligt bra till det. Så responsa den!! Fast ni får inte läsa den ;)

Någon som vill komma och fixa något gott till mig att dricka? Nått varmt som är bra för halsen? Och sen högläsa Harry Potter för mig =) För det går inte så bra för  mig att läsa, för jag har så ont i ryggen så kan inte sitta så jag kan läsa, men om någon läser för mig så kan jag ligga ner xP iof så hatar jag att lyssna på högläsning, jag måste läsa själv för att tycka det är bra/kul.... :P

Fantasin flödar... nej, det gör den inte, den droppar..

Filmtittandet slut, novellen fullständig (?), franskan går inte så bra.


J'habite á Falun, á Galgberget avec ma meré, mon peré et mes deux soeurs, Sara et Jenny. Nous avons une maison avec six chambres, une cuisine et deux salle de bains. Le coloeur á la maison est une melange avec marron, jaune et blanc, je n'aime pas le coloeur. Ma chambre est noir et blanc, les tapeter est blanc avec un peu noir. J'ai un lit marron, et un bureau noir. Devant le bureau noir j'ai un chaise c'est noir aussi.
 
Haha, finns det ett ord som är rätt? xD Eller ett enda litet (la, le, mon, ma, mes......) ord som är rätt? ^^

Hjälp mig!!


Gökboet var bättre i slutet än början men fortfarande inte så jättebra
Edward Scissorhands var jättemysig, han var ju bara såååå söt (a)
Fantomen på Operan var bra, fast den har jag ju sett förut, musiken tycker jag om! =)

Halsen svider, kliar, irriterar, rösten håller inte, orken räcker till att skriva novell..
Jag är hungrig.. orkar inte
Jag måste verkligen duscha.. orkar inte..
Nellie var jättesnäll och skickade hem min novell till mig så jag kunde skriva på den, tack! =)
Linda ska ta hand om mig imorgon, för då ska jag till skolan och vi ska bygga Goldberg ;D hahah :P

Nej.. jag ska dra mig.. från datorn.. och göra något vettigt.. nej det orkar jag inte.. jag ska skriva klart min franska, sen min svenska.. imorgon har jag kemi-seminarium :O =/


suck

Nu har jag skrivit novellen.. men får inte ihop den.. eller inte slutet, jag vet hur den ska sluta, men jag får inte ner det i ord :/ Iallafall så tänker jag se på film nu, har sett klart Gökboet förut imorse, och har tänkt se Edward Scissorhands och Fantomen på Operan också innan dagen är slut.. =) Och så ska jag försöka samla krafter och åka ner och dansa med barnen sen också, jag jobbar på det..!


Mindre än en månad till jul.. det ni!

Ja, det är ju sant.. och jag är inte klar med julklapparna än :O Brukar aldrig vara så här sent 'ute' med det.. och jag hatar att springa på stan mitt i julstressen så jag tänker fixa det fort som möjligt! Hehu =)

Idag blír det lite en 'ta det lugnt' dag tydligen, för jag som hade ont i halsen hela dagen igår tänkte att det försvinner nog över natten, men oh så fel jag hade. Har plågats med det sen jag la mig i sängen, tills jag vaknade gick upp, har ju inte kunnat sova ostört hela natten, men det gör ingenting, det är tråkigt att sova :P Iallafall - så efter ett tag kom jag på att... min enda lektion, idrott, (dessutom så är det teori,) inte är så jätteviktig, så jag stannar hemma, skriver min novell, räknar matte och hoppas på att bli frisk till kvällen, till Jof. =) Och tar mattetalen slut eller om novellen plingar till och bara är klar helt plötsligt så blir det Harry Potter :D För min mamma sa åt mig att inte jobba hela tiden, utan vila upp mig.. typ. hejhoo

Återkommer om en liten stund * (troligtvis..)

22.22

Halsen värker, det spritter i benen, men orken räcker inte till.. håller på och fixar med dans till jof, och det är roligt, låten gör mig glad, barnen gör mig glad.. ser fram emot det imorgon faktiskt =) Dagen har varit bra.. Daniel kom, vi såg på Gökboet, den var inte så bra.. vi såg inte klart riktigt hela, så jag ska göra det snart.. själv.. Imorgon ska jag lägga all energi på att novellen blir bra..
Och jag slutar nog med VG i estetisk verksamhet, som det ser ut nu, inte nöjd, men om jag tänker efter så har jag väl inte gjort mig förtjänt av ett MVG.. egentligen inte ens ett VG kanske? ^^
Har ingen idrott imorgon =( Fast det är nog bra, eftersom jag misstänker att en förkylning håller på att smyga sig på mig.. och.. kan vara bra att ta det lite lugnt kanske..
Snart har jag läst klart Harry Potter föresten! 7:e och sista boken. (Jag vet att jag är lite sen, men det råkade ju vara så att någon berättade för mig hur den slutar, så då var det tvunget att gå så llång tid så jag glömde bort det innan jag kunde läsa den.. ^^ men nu så) 300 sidor kvar, sen är det slut, 4-ever =( Usch, jag kommer bli ledsen =(

Nej, Harry Potter väntar, musiken på mitt rum väntar, sängen väntar snart och duschen ska få ett snabbt besök innan jag lägger mig..

Puss :*

Lite updates.. boring

Det var ett tag sen.. vet inte exakt.. ^^ Sist jag skrev levde jag på flytande mat iallafall, det gör jag inte nu. =) Äter riktig mat.. märker inte av tandställningen mer än att det är lite äckligt att äta, det fastnar ju en massa =/

Igår gick jag runt och frös, jobbigt, idag har jag varit irriterad i halsen / haft ont i halsen ändå sen jag vaknade imorse.. lite jobbigt det med, vill inte bli sjuk nu ju =( Så jag sa nej till att jobba den här veckan, för det och för att jag måste skriva novell, idrott, och jobba matte, och nästa vecka är det NP i matte A, läskigt. Fast det går nog bra, det är ju ganska lätt =)

Och på torsdag ska jag leka med Jessica, weei =) http://purplepiink.blogg.se/

Ehum, jag måste skriva min novell, och inte går det bra inte, nej usch, och glömde den i skolan, alltså på datorn.. så nu måste jag fortsätta där jag tror att jag var och sen försöka fläta ihop det..

Babbelbabbel..

Hejdå E


hungrig -.-'

Nu har jag fått räls! 8 timmar sen, och nu börjar det göra ont.. Och jag är så hungrig ! I tisdags var det ju öppet hus, då det inte blev så mycket mat den dagen, igår kände jag mig inte hungrig när jag kom hem, så åt ingen mat (dumt av mig jag vet ^^ )och idag har jag ju intte kunnat äta nått, mer än lite soppa när jag kom hem från skolan.. SÅ jag är rejält hungrig.. =/

Haha, jag försökte mig på att äta en chokladboll i skolan, typ en timme efter att jag fått tandställningen, fick "tugga" med tungan istället för tänderna och det tog 15 minuter att äta upp den, för fick ju bryta av bitar och stoppa i munnen :P Iallafall så gör det ont nu, och jag fick/kan bara äta typ fil/soppa/yougurt/nyponsoppa ikväll, och har ju redan ätit soppa, och lite yoghurt, men hur bra mättar det ? ^^ och kommer kunna äta en så varierad kost de kommande dagarna som just fil/soppa, kul ^^
Jag vill ha riktigt mat!! ^^

Återkommer snart *

Jesus Freak (dc Talk)



[what will people think
When they hear that Im a jesus freak?
What will people do
When they find thats its true? ]

Separated, I cut myself clean
From a past that comes back in my darkest of dreams
Been apprehended by a spiritual force
And a grace that replaced all the me I've divorced

I saw a man with tat on his big fat belly
It wiggled around like marmalade jelly
It took me a while to catch what it said
Cause I had to match the rhythm
Of his belly with my head
jesus saves is what it raved in a typical tattoo green
He stood on a box in the middle of the city
And claimed he had a dream

(chorus)
What will people think
When they hear that Im a jesus freak
What will people do when they find that its true
I dont really care if they label me a jesus freak
There aint no disguising the truth

Kamikaze, my death is gain
Ive been marked by my maker
A peculiar display
The high and lofty, they see me as weak
Cause I wont live and die for the power they seek

There was a man from the desert with naps in his head
The sand that he walked was also his bed
The words that he spoke made the people assume
There wasnt too much left in the upper room
With skins on his back and hair on his face
They thought he was strange by the locusts he ate
The pharisees tripped when they heard him speak
Until the king took the head of this jesus freak

(repeat chorus 2x)

People say Im strange, does it make me a stranger
That my best friend was born in a manger
People say Im strange, does it make me a stranger
That my best friend was born in a manger

(repeat chorus 2x)

What will people think
[what will people think]
What will people do
[what will people do]
I dont really care
[what else can I say]
There aint no disguising the truth
[jesus is the way]

____________________________________

What will people think
When they hear that I'm a Jesus freak
What will people do when they find that its true
I dont really care if they label me a Jesus freak
There aint no disguising the truth

Ehum , aa, den är bra tycker jag! =) Och texten är bra, fast tänker inte skriva om låten.. för jag litar inte på min engelska hörförståelse :P Iallafall så tycker jag att texten i refrängen är bra.. just: I dont really care if they label me a jesus freak för det är ju så rätt!
Jag har aldrig direkt brytt mig om vad andra människor tycker när det gäller den saken, utan det är det jag tror på.. och.. : There aint no disguising the truth egentligen, varför tvivla på sanningen? ^^
 ust den kristna tron är väl en sån grej som många kan tycka är lite jobbigt att stå upp för, men jag har aldrig förstått riktigt varför det är så. faktikst. Ni får gärna säga att jag har fel om det, men det känns som att det är så iallafall..
Men, vågar man stå upp för sin tro så har man ju faktiskt Gud som stöd bakom sig, tänkt på det? 

Nej, usch, jag tänkte ju bara lägga upp låten, och vad flummigt det blev... Så jag ska sluta..

Du är älskad och värdefull!! =) 

ÖH

Igår var det öppet hus på skolan som gällde, så jag gick hemifrån 07.50 på morgonen och kom hem 22.02. Så det vart full dag, men jag hann iallafall med att ha idrottslektion och spela badminton, gymma, jobba matte, städa nv-korridoren, tömma äckelsoporna (för någon hade inte satt i en påse, så allt skräp låg löst i tunnan, och på botten möttes vi av ett tjockt lager illaluktande grönt mögel.. mysigt), jobba lite matte mer, skriva reflektioner om estetisk verksamhets jobbet, jobba fysik 1 timme... springa och köpa mars och japp (jag vet att det ärtyp samma sak :P)

Sen var det dags att springa runt på skolan med en stor blå tält tröja med texten "guide" på. VIsade iallafall besökare runt på skolan och berättade lite och så, det var ganska trevligt faktiskt =) Och sen stod jag vid utgången och frågade folket som gick ut var de kom ifrån och hur de fått reda på att det var Öppet Hus.. Och sen, när alla besökare hade gått så kom Hanna med en macka till mig, tack! (Jag hade nämligen gått runt och sagt att jag var hungrig de senaste 6 timmarna typ, men itne haft någon tid att gå och köpa mat.. ungefär så..) Och sen, efter att ha dött i soffan en liten stund med Martin och Hanna så åkte jag hem , satte mig i soffan... ah, typ =) Trevlig dag iallafall =)

Tacksamhet

[är en känsla av gläjdje över något man fått.] (Hittade ingen bättre ordförklaring..)

Tacksamhet - det är något som verkligen saknas i vårat samhälle, inte sant? Jag själv går ofta och klagar på mycket. Saker jag tycker är dåligt, saker jag tycker skulle kunna vara mycket bättre, klagar ofta bara för att klaga.. och jag vet inte riktigt varför... Istället för att se allt bra, och vara tacksam för att jag har det så bra, så klagar jag på lite allt möjligt. Jag har aldrig varit särskilt bra på att vara positiv, och se saker från den positiva sidan, utan ser a l l t i d allt negativt först, och sen kan jag - möjligtvis - se något lite positivt, och hur bra egenskap är det? ^^

T.ex. så kan jag klaga på att maten inte är god på lunchen i skolan, och hejsan hoppsan jag har flera rätter och välja på, och på andra sidan jordklotet dör barn för att de inte har någon mat alls.. ! Jag är duktigt på att inte slänga mat, för det gör jag inte, men det är ju bara så onödigt att klaga, egentligen är det ju inte så äckligt, det är bara det att det inte är så jättegott.. Suck på mig! Eller att jag klagar på att det är kallt ute, men egentligen så är det för att jag inte tagit på mig jackan.. och på andra ställen fryser folk ihjäl för att de knappt har några kläder alls.. och så har jag kläder, men sätter inte på mig tillräckligt, utan klagar istället..

Kan ge massa fler exempel.. men ni förstår nog vad jag menar, så onödigt att bara svamla då, men skärpning tycker jag, och jag säger det, inte minst, åt mig själv! Verkligen! Uschusch!

Nu ska jag krypa ner i sängen - och få sova gott - i en egen säng - med tak över huvudet - och med värme så det räcker och blir över - och vakna imorgon och få äta mig mätt, frukost, middag, kvällsmat, och fika mellan det - och jag borde vara tacksam, i Sverige är det självklart. Men har man det så, såär man ju faktiskt ganska högt bland de rikaste i världen, (Är det bland de 8% rikaste? Vågar inte säga det, för jag är inte säker på siffran =S) Så tänk på det! Var tacksam nästa gång du äter, eller går in och kan värma dig, eller kryper ner i din säng på kvällen =)

Godnatt! =)

Tesselering?

Ja, det måste jag göra.. tesseleringar alltså.. i matten.. eller vi har en grej som är matte <3 est. verksamhet, eftersom våran lärare ville testa om det går att få in estetisk verksamhet i matte kursen. ^^ Och våran dataskärm är mördad, på vårat basgruppsrum alltså.. =( Och jag måste läsa på kemi.. och imorgon är det Öppet Hus på skolan, kulkul.. eller nått..
och jag måste måste måste.. jag vet inte.

Skriver inget vettigt, lägger nog ner bloggen..

-.-'

booooring

Har så sjukt tråkigt, och sitter och lyssnar på musik som... jag inte brukar lyssna på =)

Country Roads - John Denver

 

Help! - The Beatles


Och Paul McCartney är ju vääärsta söt =) Om det är han som sitter tvåa vill säga.. tror att det är Paul.. :P
Iallafall, värsta söt.. =)

Nu ska jag fortsätta tråka mig.... tror det blir en tidig kväll ikväll.. har ju inget att göra ^^

onsdag kväll..

Dagens:


Klädsel : Svarta leggins, grå/svart randiga knästrumpor med spindlar på, svart veckad kjol och brun tröja.

Händelse: Vet inte, House kanske ^^

Sista lektion: Hmm, fysik..

Senaste telefonsamtal: Ehum, det var igår? Och då var det med Daniel

Humör: Precis som vanligt :P

Skratt: Oj, ingen aning.. joo, kom på, men ska inte skriva =)

Senaste sms: Ett grattis sms till Martin =)

Godis: En mars & twix när jag stod och väntade på bussen hem (A)


Ehum ja... så kan det vara.. har tråkigt, så lista! men inte tillräckligt tråkigt och no life för att fylla i en sån där lång, så den där korta fick räcka :P Nu ska magen få en macka.. nej det ska den inte, den ska få lite vatten..

seeya


House

Tog bussen ner till stan och sprang på H&M, Lindex, Vero Moda och Gina Tricot, under tiden som jag väntade på andra bussen.. 15-20 minuter ungefär.. hittade inte det jag letade efter.. :P på bussen bortåt så träffade jag iallafall Andreas och satt och pratade med honom, och sen kom också Linus, trevligt =) Sen hade vi House, 4 personer var vi som kom idag.. :P satt iallafall och fikade nygräddade våfflor, med tre olika sorters sylt och grädde (ingen grädde för mig inte :P) och pratade och så, det var mysigt =) Sen buss hem igen, tog sällskap med Ollars, och så kom Linus på samma buss (igen!) Det var ju trevligt :P

Kvällen var rätt så najs, tycker jag  =)

--Reality--

Ah, jag har tråkigt, jag sitter i skolan, mina betyg är inte bra, inte tillräckligt för mig, jag orkar inte!!

Snart har jag kemi, men tror jag ska sätta mig med matte... och komma igång lite, tror vi ska börja med funktioner typ....
Iallafall så är det House ikväll =) Weei, jag överlever nog dagen ändå, och house är trevligt, att komma dit, känna sig trygg, sitta i en liten grupp och prata (just nu pratar vi om de olika ämnena som predikoserien som håller på nu.. ) trevligt, och jag trivs i min housegrupp, äntligen!  Eller, okej jag kan inte säga om hur den var förut, för då såg jag det, och sen gick jag inte på House, menmen.. ^^

Och imåndags bytte vi basgrupper i skolan, våran grupp var oslagbart bra innan!! Men ajja, jag tänker verkligen försöka ge det en chans nu, det blir säkert bra, idag ska vi börja med fysikarbetet - i gruppen :S 


Och på tal om katter (jag pratade inte om katter, jag vet :P) iallafall, imorse när vi kom upp så hade katterna lagt sig tillrätta i handfatet, båda två, såg så mysigt ut =) Och så blev de ju väckta så de åt frukost och sen så hoppade de upp och la sig där igen, haha, såg ganska roligt och sött ut =) Åhh, jag vill också ha djur!! Jag är helt kär i djur, av alla former, utom insekter :P Haha, nejmen jag vil ha en gris, och chinchillor, och en katt skulle inte vara helt fel, de är mysiga =) En hund - labrador skulle inte heller vara fel, en apa skulle inte vara fel alls, nej vad rätt det skulle vara, fast den kan man kanske inte ha som en bebis så, inte i Sverige iallafall,  annars så skulle en kanin vara mysig. Men fortfarande helst en gris eller 2 chinchillor.. =( Jag vill!!!

Matte var det ju..

Btw, min bdb väntar på ditt besök!! Den är sällskapssjuk .. :P

Hejdoo


Det är inte alltid motivet som är motivet.

Idag har varit idag,

Föresten, var på tandregleringen idag, och tog massa bilder.. och fick en ny tid, så nästa torsdag smäller det, då får jag min räls - i två år.. spännande.

Och jof.. jag är överflödig, och bara i vägen.

Och skolan.. vi hade redovisning idag, jag och Martin, vi är faktiskt ganska duktiga =)  ^^ Inte sämst iallafall.. (Och därifrån är rubriken.. bra beskrivning på vårat arbete =) 

:P

Back to work.. nejdå, mormor och morfar är här =) Med sina två kattungar!! :D Myspys

Brb
  

Medicin



Medicinen just nu, mycket bättre än ipren, haha, ipren biter inte på allt, inte på lite halv dåligt humör, men det gör n ä s t a n det här.. ^^ + att jag inte skulle komma på idén att ta ipren, aldrig, usch, jag tror inte på piller.. ^^

Dancing for... ?

Ja, jag är inte gjord för att dansa, det är bara att inse.
Så dåligt som det gick idag har det nog aldrig gått, jag darrade/skakade i hela kroppen/musklerna redan efter  en halvtimme, för jag var så slut i kroppen, kul, vad är jag för mes egentligen? Ajapp, trots att det gick asdåligt för mig så började vi med stora jazznumret idag, dansar till "Everybody dance now" och idag dansade vi till en remix, som gick snaabbt! och efter några gånger satte jag det, så jag vet hur det ska se ut nu iallafall, fast jag inte lyckades få till det så bra där.. fast det var kul iallafall, eller den dansen, sund att vi dansar så lite där.. =/ Mycket mer streetigt i den iallafall =) Och jag tycker bättre om street, men vad kan man vänta sig om man dansar jazz/show, jag tror inte att det är bra på att hoppas på street iallafall.. Men eftersom jag inte är så graciös av mig så passar streeten mig lite bättre än jazz/show-dancen iallafall.. tillbaka till saken (det här var bara lite tillägg nu efteråt för hela texten blev så übernegativ ^^ )
sen slutade vi allt med att köra igenom våran dans igen, det gick asdåligt.. suck.
Iallafall så fick jag träffa, och dansa med Sandra, (en gång varje vecka) och det är välbehövligt, och det är värt att stå ut med jazz, som jag är jättedålig på, just för att få göra det tillsammans med Sandra iallafall, I like it, we rock! (Fast jag rockar inte på att dansa, men på.. jag vet inte... :P)

Nej, Miss Li gör sitt bästa för att muntra upp mig, hon lyckas nästan, hennes musik är glad.. iallafall om man tittar på henne när hon sjunger, hon är ju så värsta söt när hon sjunger =)

Hejdoo

RSS 2.0