I helgen ...



I helgen passade jag på att testa de nya svenska solchipsen.
Jag köpte "havssalt & gräddfil" smaken och de var helt underbart goda! =) Krispiga och mycket smak, lagom mycket smak! lite tjockare än vanliga, men det var bara gott =)
Dessutom så är de ju gjorda på garanerat svensk potatis och märkta med svenskt sigill, underbart!=)
Sen så är det ju bara ett + att de är smaksatta naturligt och friterade i solrosolja.
Tummen upp för dem!


Lördags kvällen slutade upp hos Bullis tillsammans med Sandra, Anna, Maddis, Jibbril och såklart Bullis, kollade "How to Lose A Guy In 10 Days"... helt okej film, inte riktigt min smak kanske.^^ Men helt klart värt det för att träffa dem, det var ett tag sen =/ (Mer än "hej" "hej" typ..)

/Elin

Gäster

Långväga gäster till och med, eller.. Danmark iallafall =)

Torsdagen öppnade vi upp konserten som Danskarna skulle ha med att spela "Pirates of the Caribbean"
(Inte vi på filmen, men det är samma arr iallafall)

Sen på fredagen så hade vi konsert för dem, spelade lite allt möjligt.. bl.a. Les Toreadors från Carmen =)
Efter konserten hade vi middag med dem och jag satt och pratade med tre danska killar, en tjej + tre tjejer från min orkester.  Det var trevligt och det gick faktiskt bra med språket språken! =) Det var iallafall supertrevligt och efter mat och prat så var det snacks, open stage och sådär =) (Här nedan är ett litetlitet smakprov från kvällen, men inte alls mycket. Danskarna hade ett jätteduktigt salsaband och ett jätteduktigt soulband och spelade mambogrejs och sådär, som inte finns på filmen, jättetrevligt var det! =))
 

/Elin

jeudi

Inte ens Miss Li eller Judas Priest lyckas liva upp döstämningen, hjälpmig!

Har ingenting i skolan på hela veckan, inte idag heller och nu börjar jag avlida för att det är tråkigt. Alla andra är ju fullt uppe i FN-rollspel och då är det inte kul att vara själv på skolan, när alla andra är ute på äventyr. Men jag sitter ju bra här hemma.. framför datorn. Ja, jag räknade ju till och med lite fysik igår.

Egentligen skulle jag vilja sätta mig och läsa, men hur man än sitter, ligger eller står bekvämt så klagar ju ryggen efter bara en liten stund och så skiter det sig med, suck!

Ajja, har ju konsert ikväll iallafall, eller nej juste, vi ska ju bara öppna upp konserten för några andra, så vi ska spela enbart EN låt, roligt... =/

Om man skulle göra franskauppgiften kanske.. ? Måla upp sitt hus med alla rum och skriva säng, kylskåp, badrum, köksbord osv överallt... är det verkligen rätt nivå kan man ju fundera på.. ?

återkommer


Rubrik..?

Klockan är 13.00 och jag är redan inne på dagens andra lunch, hamburgare och pommes frites, gott =)
Dagen började på gymmet, oj vad jag måste träna styrka oftare känner jag ! Isch^^ Hängde där lagom länge, kankse lite för kort tid, menmen. Lunchen i skolan erbjöd sen bl.a. spenatsoppa, vilket jag åt och det var grymt gott =)

Nu sitter jag hemma och räknar på fysiken och det går faktiskt förvånansvärt bra för mig! Fysik är inte min starka sida egentligen, men nu har jag uptäckt att det är ju typ matte.. eller lite grann ;) Och direkt så vart det mycket enklare =) (Men inte roligare!;))

FN-rollspelsveckan har nått sin mitt, lite mer till och med, och det märks, det är tomt på hela skolan ,och det är tråkigt. ^^

Nej, fortsätter med fysiken så den blir klar någon gång.. tjipp

MUN

FN-rollspelsveckan är här och det märks i korridorerna. Alla springer runt uppklädda och det är folk i rörelse hela tiden. Killarna går i kostym och tjejerna i svart kjol och skjorta/blus. Alla är uppklädda utom några få(däribland jag, som inte är med i rollspelet)

Ska gå på invigningen sen senare idag, med tal och där alla nationer sen ska framföra sina "Opening speeches", kul.. eller inte.

_______

Varit och pratat om inriktningsval och så nu iallafall, Psykologi A och Teckenspråk får stå kvar som mina individuella val och inriktningen jag kommer att följa till en början blir miljö. Sen blir det lite annorluna i 3:an, men det är framtid, jag får leva i nuet först.

Kul att det nu är en vecka på engelska.. typ.. allt i Model UN är på engelska...

__________


Har ni någon gång smakat morotsoppa med kokos i? Det är speciellt, gott i början men sen absólut inte gott. Jag är sugen på choklad. Hej.


Inriktning...

Jahapp så då kom resultatet av allas val då.. ^^

På skolan så väljer man inriktning nu inför tvåan och jag valde estet. (Hade egentligen velat gå någon estet-linje alt. NV-musik som finns på en skola här, men valde NV sen ändå) Så därför var mitt självklara inriktningsval estet. Iallafall så har jag nu hört att det bara var EN elev som valt estet-inriktningen på skolan..?! Kul, och denna personen är jag. SÅ den blir inte av =/ (måste vara minst 7 personer som väljer en inriktning för att den ska bli av). Har samtal med SYOn imorgon, och då får jag väl veta att det bara är jag och att jag måste välja en annan. (Kan ju alltid hoppas att det är nått annat han vill prata med mig om och att de andra bara retades med mig, men jag tror inte det =/) Min B-plan som jag hoppats på att inte behöva använda var att välja idrott, men det var bara 2-3 som valt det, alltså kommer den inte heller att bli av. SUCK!

Så nu funderar jag på hur jag ska göra..  jag vill ju egentligen inte byta bort min fina klass, men jag vill inte läsa någon av de andra inriktningarna.. sam finns ju ,sam - beteendevetenskap verkar ju faktiskt ganska intressant. Men som sagt så vill jag inte byta bort min klass. =/

Ajja, visar sig..

nu fortsätter Beck! =)

Resultatet av min lördagskväll

Hade inte så roligt igårvkäll och passade på att kolla i boken jag fick när jag fyllde år "Rastlös? Inget att göra?" Och hittade det här tipset =)

(tryck på bilden för att förstora och kunna läsa)


Bl.a. så resulterade min kväll i den här tröjan, sydd av ett linne, ärmarna från en långärmad tröja, en knapp och en jeansbit.

Och en tråkig vanlig tubtop blev så här..

Jag är nöjd, för jag hade roligt =) Resultatet spelar inte så stor roll =) Inget jag kommer använda ändå så.. =) Blev ett par till tröjor också, men inga bra bilder.
Ett bra tips om ni har tråkigt iallafall, det är roligt att sitta och trixa med =) (tryck på bilderna för förstoring) imorgon börjar skolan.. men det är måndag så först är det spinning kl 07.00, yeey, jag är riktigt sugen på att träna nu, när det varit lov! =) (även om 4 dagar har varit i skidbacken.. :P)

/Elin

RSS 2.0