11.05

Yeey, jag har sovit hemma själv inatt, och jag lever! ^^ Haha, min största skräck är mörker och jag kan inte sova om mamma och pappa inte är hemma.. har jag varit med om förut, men nu så =)

Igår följdes Scrubs av 2½ men av Rosa Bandet Galan av Debatt av S.O.S. Gute, av mer Scrubs av Simpsons av 2½ men av Simpsons igen osv... :P fast nu blev det i fel ordning ^^

Just nu ligger jag fraamför tv:n och kollar på Socialdemokraternas Partikongress... kul liv ^^ fast det blir byte till Sjukhuset som precis började! =) Det är konstigt vad det är dåliga tv-program på morgonen... som morgonpigg får man stå ut med att kolla på tv-shop/reklam och Knight Rider...

Sista riktiga lovdagen nu iallafall, har fortfarande inte lyckats med matteprovet och jag vet verkligen inte vad jag ska göra av det.. blä!

Deja Vu

..fick jag och syster uppleva igår! Trevligt ;)
Vi tog bussen till stan med en chaufför vi kallar Mr X, på hållplats två hoppar två av Saras kompisar på bussen. Väl på stan ser vi bussen vi ska med gå åt andra hållet och vi beger oss till Åhlens för att införskaffa en present. När vi sedan hoppar på bussen så är det samma chaufför, vi kallar honom Mr O.

Väl på kalas hos Simon var det trevligt,! =)

Sen var det dags att bege sig hem,  när bussen kom visade det sig att det var Mr O, igen! Kul, tänkte vi och hoppade på. På stan bytte vi buss och insåg att det var Mr X igen, ännu roligare tyckte vi. Det gick två minuter sen kom Saras, samma kompisar, och hoppade på bussen igen, ännu mer roligt! Sen påstår Sara att samma låt spelade på vägen hem som dit men jag har inget minne av det.. fast så var det nog ;)



Och mina planer att åka till Malung, Emil idag till imorgon som vi kom på igår kväll blev inställda nu.. får bli en annan gång! =)

Babysitter

Kom precis hem efter att ha varit barnvakt, hos samma barn som i torsdagS! =)
Vi satt och spelade monopol och kollade lite Mamma Mia och Eva&Adam, trevligt tycker jag =)

Imorgon funderar jag på om jag inte borde ha en matte-dag.... det tar emot...det är ju faktiskt lov. Men det måste bli gjort!


Träffade Sandra en snabbis på stan när jag bytte bussar, najs! She did my day =)
Weird Al Yankovic får underhålla mig nu och jag fortsätter utforska FB.. det är ganska meningslöst.. =)


Höstlov

Första dagen på höstlovet.. (helgerna räknas inte ;) ) och jag har hunnit äta toast, kolla på "How I Met Your Mother", lite tv-shop, kollat igenom maaassa bloggar... ja, lite av varje. Väntar just nu på att systrarna ska vakna för dagen så jag kan skruva upp volymen på musiken och även att tiden ska hoppa fram lite =)

Jag har hittat loots of snygga skor..problemet är att jag aldrig använder klackar och jag kan inte heller gå i såna, men man kan väl lära siG? Alla jag har hittat har samma 'stil' och ser ungefär såhär:

De svarta med rosa foder är än så länge favoriterna tror jag.. men lite mycket för hög klack =/



Återkommer väl när jag har något vettigare att dela med mig av, eller innan det ^^

Sir Duke - Stevie Wonder

Music is a world within itself
With a language we all understand
With an equal opportunity
For all to sing, dance and clap their hands
But just because a record has a groove
Dont make it in the groove
But you can tell right away at letter a
When the people start to move

They can feel it all over
They can feel it all over people
They can feel it all over
They can feel it all over people

Music knows it is and always will
Be one of the things that life just wont quit
But here are some of musics pioneers
That time will not allow us to forget
For theres basie, miller, satchmo
And the king of all sir duke
And with a voice like ellas ringing out
Theres no way the band can lose

äckligt ^^

Ja, jag är inget stort fan av Coca Cola, har nog aldrig varit och vill inte bli heller.. men testade nyss att dricka det igen (eller pepsi, men sak samma) och jag fick verkligen den här äckliga känslan av att ha magsjuka.
Den äckliga känslan av magsjuka när man var liten, när man fick dricka Coca-Cola som man rörde bort kolsyran ur och äta typ rån eller dricka blåbärssoppa till. Usch, inte alls behagligt.

Ja, det var mitt bottennapp på kvällen - ingen mer CocaCola för mig.^^

13.34

Matten går inte så bra. maten var inte så god. nej usch.
Blev ingen röst för min del, har verkligen ingen koll på deras partier.. men hade iallafall trevligt lunchsällskap, så det var värt det att åka ner iallafall =) Gick en vända på stan när jag väntade på bussen och ett par tights/strumpbyxor och en tröja fick följa med hem!

Nu ska jag ta hand om mina ömmande fötter, ta tag i matten igen, kanske testa mina inköp, sätta på lite musik, det blir nog bra iallafall, nu ska här pluggas mattE! Jag har ju faktiskt en "matte-dag" ! =)


09.16

Det är hög tid att bänka sig med hemtentan i matte, om en timme tar jag bussen till stan och går och äter med mina underbara klasskompisar, tar en vända förbi skolan och höjer valdeltagandet (sp1:orna har val där de bildat egna partier) och åker hem igen.. för att fortsätta med matten skulle jag tro ^^

Ikväll blir det iallafall dans, underbarT! =)

21.15

Inge facebook än så länge.. ;)
Vad passar bättre såhär en tråkig tisdagskväll än (bland annat) Astrid Lindgren musik?! En fattig bonddräng som sjunger om lira lara loppan, men vad är det, jo, bom sicka bom - det är oppochnervisan.
Jag tror ni fattar vad jag har för val av musik för tillfället. ^^ Rasmus på luffen är mysigt och nu vill jag jättemycket se på det <3 ska se om jag inte hittar det på någon VHS i hyllan eller någonstans, kanske måste hacka hål på nått? :P

Ja, jag vet inte riktigt, har inget att skriva just nu. Återkommer.

17.21

Jag vet inte.. vågar jag ? Eller vill jag ? ...jag som pratat emot det så mycket. visst, jag är inte bättre än att jag kan ändra mig såklart.. och kanske kan man få lite kontakt med gamla vänner.. som inte bor i samma stad längre.. eller var väl jag som flyttade ifrån dem ^^ mene.. nej, kvällen får avgöra.. =)
Och vad pratar jag om? Jo, allas vårt kända ass-book facebook såklart.





Sen funderar jag på att förflytta mitt bloggande helt och håller till andra bloggen.. bara det att det är lite enklare navigering i menyer och bloggning och allt här.. ja, kvällen för avgöra det med.

Nu blire matte-, kemi- och fysik- tänkande, till lite inspirerande musik (?) samt godis.

13.36

Fredag och vi satt i skolan, regnet vräkte ner utanför fönstret och nooo way att vi hade några planer på att masa oss upp till maten (vilket innebär ca 10-15 minuters promenad) för att inta lunch, som inte ens var god ^^ Så jag och Ullis sprang tillslut ner till Cafévi3 och åt en varsin tacotallrik, gott =)
Resten av skoldagen försökte Daniel och Ullis lära mig matten.. :P de hjälpte mig med hemprovet och det var super! För jag förstår verkligen ingenting.. =/
Kvällen spenderades hemma hos Ullis, bakade kladdkaka, såg på film, umgicks med hennes kusin och kusins pojkvän (?) som kom förbi, kollade lite IDOL.. vilket inte bra program det är... enligt mig. :P Trevlig kväll iallafall =)

Första halvan av lördagen spenderades i soffan, kollade en film och SOS gute och allt vad det var...lagom småtråkigt sådär... Andra halvan umgicks jag med Daniel, Fellgård & Back, trevligt =)

Söndagen och familjegudstjänst..jag måste lära mig att vara tyst.. :p resten av dagen var jag med Daniel iallafall, naajs.



Nu har jag varit tråkig och skrivit ner min helg(igår men glömde publicera :P), sitter i skolan och borde skriva EU-fördjupning... roligt -.-' snart biologi lektion iallafall..


Musik och choklad.

(klickbar bild)

Sitter och äter mörk choklad (70%) med granatäpple och chili, lite hot men väldigt god =)
Till det passar det bra med lite Nightwish, lagom mysigt och avkopplande.
Alldeles strax ska jag byta ut musiken mot en film istället, Gattaca, den vi skulle sett i skolan igår..mysa mig igenom den, hur man nu gör det med en genetik film?! Nejdå, det är en vanlig spelfilm, men handlar om en kille som genmodifierar sig typ tror jag , skapar sig en annan identitet för att bli bättre och få åka ut i rymden som astronaut, vilket han inte får egentlig
en. Självklart vet inte någon (utom typ 2) om det...

Jaja, nu blir det film och choklad....och vatten (<3) =)



filmkrångel och diskning

Efter en god skollunch kom vi ner till skolan igen och jag, Ullis, Carro, Putte och Jacob skulle se på film, en VHS?! och vi hade bara fått tag på en tv-vagn med dvd-spelare.. men så fick vi reda på att skolan hade en med VHS också, men den hade OP just nu , fast de använde DVD:n.. så vi 'smög' in i deras rum (No teacher^^) stoppade filmen, ryckte sladdar, bytte hela vagnen, ja tänk om de inte ens hann märka nåtT?! Fast det gjorde de.. :P och så fick vi med oss vagnen igen.. Hittade inget ledigt rum eller så, så vi satte oss i uppehållsytan, drog ner persiennerna och myste ner oss i sofforna, sen började såklart problemen.. ingen bild med ljud, inget alls, svart skärm och konstigt ljud osv. scart-kontakten var iallafall glapp och då hade det tillslut gått en timme och vi gav upp x_X

Vagnen åkte ner igen och vi letade upp filmen på typ YouTube(fast inte youtube :P) och tänkte se den så.. i 4 delar.. första gick bra, andra bara buffrade hela tiden.. tillslut gav vi upp det med.. jag och Ullis gick och städade köket istället.. :P

Haha, senare fick jag höra av Emma att jag skulle kunna vara lärare i klassen, jag har tydligen bra koll och grejer.. :S jag vet inte :P


Nu återgår jag till kära spotify.. <3

matlagning



Slapp lördag och jag och mamma fixade en god köttfärspaj + sallad till lunch.
Stracciatella Mousse varvat med krossade digestivekex till efterrätt.


Choklad Cookies a la Elin

Cookies :D


Typ margarin, socker, mjöl, bakpulver, kakao, salt, non-stop i en härlig röra! =)
(bildkvalitén är inte den bästa ^^)





i brist på bättre..


Före - Efter

Gjorde om framsidan på min kalender.

10.20

Daniel ringde igår <3, mys, jag saknar honom =( Men det var väldigt roligt att höra hans röst i alla fall =)

 

Nu sitter jag och tragglar med en underbart fruktansvärt hemsk kemirapport, på tre timmar igår fick jag ihop 2 meningar diskussion.. hur bra är det?!?! Baaaad! Nu ska den i alla fall bli klar! Typ idag.. eller i alla fall på måndag! I eftermiddag har jag ett fruktansvärt hemskt fysikprov och nästa vecka matte-hemprov x_X Biologin slapp jag ifrån sista uppgiften, fick i alla fall MVG på delmomentet och är nöjd =)

 

Pratade med min snälla och förstående mentor igår och på tisdag ska jag prata med SYO:n.. aa, det är min knäppa idé jag pratar om.. men det blir nog bra tillslut..

 

Ska fortsätta min underbart intressanta dag med att se mig omkring på skolan och hitta någon som vill äta lunch med mig, är typ ingen här idag x_X No lessons - no people.. men några jackor ser jag i alla fall..

 

Äh, vad jag svamlar.. som vanligt då..


8:e i 10:e år 09.

Tänkte på en sak när jag cyklade till skolan idag, sprucken asfalt är väldigt fint. Det är liksom som att naturen tar ut sin rätt, det är inte speciellt snyggt, men det är vackert på något sätt ändå.

Jag vet inte, det var nog allt jag hade att säga just nu.

08.54

När man går ut och när luften blir till rök när man pratar..
När gräsmattan är vit efter nattens kyla..
När jackan och vantarna är täckta av ett lager frost när man cyklat ner till skolan..
När vattenpölarna inte skvätter längre för att de is istället..
När det blir fler och fler färglada löv på marken och färre på träden..

...då vet man att vintern är påväg! Och jag längtar! :D

19,14

debatt två och två i skolan imorse, på engelska. Stolt kan jag säga att jag och Sanna satt och pratade oavbrytet i drygt 50 minuter! =) Sen satt vi i basgruppsrummet allihopa och pratade engelska ytterligare en timme, sen var det lunch och jag lunchade med Sofia =)

4 timmar sen jag började skriva inlägget.. har nog inget att skriva just nu..^^

Be Back Later

Scrapbooking

Fick ett litet ryck av att göra något pyssligt.. blev den här enkla... vad det nu ska kallas..^^ det ska egentligen stå "Friends Give You Memories" men i farten hoppade det in ett extra "s" =/ men äh, skitsamma. Det blev iallafall i gråskala idag och vilket inte visas på bilden är att det är guldiga runda pluttar i alla fyra hörnen =) (bilden är självklart klickbar och då visas den i "o-suddigt" format ;))

Stockholm

I tisdags?! Frågade Daniel med om jag skulle med till Stockholm igår, men det sa jag nej till..biologilabgrejen skulle ju skrivas och så..
Igår satt jag ändå i skolan och kom på att det ville jag visst, inte minst för att han åker till Turkiet på söndag. (och biologi-texten ska inte vara klar förrän v.42) Så jag cyklade bort till stationen, köpte biljetter, lämnade cykeln vid kyrkan och gick tillbaka till stationen för att vänta på tåget.

Daniel kom och tåget rullade iväg mot Stockholm.. lite försenade nådde vi huvudstaden och letade reda på ögonkliniken.. ett syntest senare letade vi reda på hans kusins lägenhet och lämnade grejer och tog med henne och gick vidare till McDonalds där vi åt en näringsrik lunch/middag/mat.^^

Strosade runt på Stockholms gator, skrattade åt vakterna vid slottet, pratade, satt på centralstationen och observerade och inte minst kommenterade människor, åt glass, gick till stadshuset och stod nere vid vattnet och såg ut över Stockholm - mörkt men såå fint, =)



På kvällen var det dags att säga hejdå och åka hem, och så såg vi ett fräscht dubbeldäckartåg..och det var det jag skulle åka med!? Det var lite läskigt..^^ men satt på övervåningen, i en 'salong' och lyssnade på två andra resenärer som pratade engelska... riktigt svenskengelska från den enas håll.. :P satt och småslumrade, lyssnade, tittade ut i det mörka Sverige..

Lagom till klockan ett rullade tåget in på stationen och det var kallt ute.. minusgrader. :O ^^

Mysig dag iallafall =)

Någon åt av min choklad.. =(

..innan den ens var min?!

Det är inte varje dag man öppnar chokladen man precis köpt och någon tagit ett 'bett' av den :O ^^
Kanske någon på fabriken som glömt lunchen? Haha.. :P
(Nej, jag åt inte upp den...)




RSS 2.0