Färgar kjol

Köpte en kjol för länge sedan - gul av alla färger!

Så för några dagar sedan tog jag tag i problemet det och fixade till den =)


Tihi, roligt kan jag lova ! =)


Blev liten fläck på den men hoppas att den försvinner, annars nöjd =)

Från gul till svart/mörkgrå med ljusgula sömmar + detaljer. Jag är nöjd.

=)

Vaniljhorn

en parentes för kakorna jag bakade för några dagar sedan.

5 dl mjöl
200 gr margarin
2 msk vaniljsocker (eller mer ;) )

forma dem till ca 8 cm 'horn'.
Ugn 12 min, 175 grader och rulla/vänd dem i strösocker så fort de kommer ut ur ugnen.

Mums! =)


20.41

Åh, 20 minuter la jag ner på ett inläg (inte här men..) och så försvann det när jag publicerade.. =(

Anyway..

Gick hem efter att ha följt Daniel ner (inte riktigt hela vägen) till bussen och funderade på vad som är hemma.. där man bor eller där man känner sig hemma? Jag gick och läste på skyltarna och insåg att det är faktiskt här jag bor, tänk om jag hade bott kvar i Norrköping än idag, då hade jag aldrig gått den här vägen, då hade gatorna här inte varit hemma, vägarna runt i staden hade varit okända, det hade varit som vilken stad som helst.

Det känns väldigt lustigt.. på något sätt..

Jag fick verkligen ta in att det här är mitt hem, kändes lite konstigt bara... kändes så inte-hemma för en sekund.

Mja, mina tankar är inte så lätta att förstå, men ännu svårare är det att sätta ord på dem.

Sen joggade jag varvat med att gå snabbt upp/hem, det var skönt! =)



Nu ska jag läsa ut boken jag håller på med =)...

14.14

Idag har vi nycklat. Åkertistlar, smörblommor, rödklöver, prästkragar, måror, ormbunkar och såklart massa andra konstiga blommor också .. :P Taha, vi tog upp uppehållsytan och sofforna med våra bägare med blommor och våra flora böcker, och vid ett bord räknades det matte.. vi går väl natur va?^^

Nu blir det tv, frukt och en spännande bok. (tv:n i bakgrunden för att få lite ljud omkring)

-

Street n 3

Myyycket roligare än n 2 igår. Dessutom i den hemmabekväma studion, gick bättre, var roligare, kändes bättre. Okej, jag hängde inte med på allting, men jag gjorde mitt bästa, jag kommer lära mig! Hellre lite för svårt än lite för lätt, hellre lite mer utmaning än att klara allt direkt. Hellre att jag lär mig en massa och så får jag väl hoppa över att vara med på uppvisningen om jag inte sätter dansen..

Tror det blir n 3, House blir lidande.. men det får gå bra, för den här terminen iallafall.. tänker prioritera dansen nu.

Nu måste jag duscha och sen lägga mig..

Street n 2

Igår vare dans som sagt.. en ny dansstudio, så i den nya lokalen var vi ca 30 pers, trååångt är det minsta jag kan säga för att beskriva. Var roligt, fast för mycket folk och för trångt, det var inte svårt men absolut inte lätt heller, helt okej musik, men inget "yeeey" för den ^^

Var roligt att dansa igen i alla fall, kände igen flera stycken i gruppen, så det var lite roligt, gick itne så vidare bra för mig, men vadå? det kommer ! =)

I skolan idag hade vi matte C uppstart och engelska B uppstart samt planering, på ett sätt skönt att komma igång igen!
Lunch.. rökt makrill och potatis + spenat stuvning :D Åt tillsammans med några av tjejerna i B + Ullis, sen så blev det varm choklad vid Nellie och Olles och bord.. trevligt och gott =)

Sen var det dags för den fruktade eftermiddagen. Var uppe i skogen och plockade blommor och svamp till biologin, det spöregnade, jag var dyblöt redan innan vi hade hunnit dit (regnjacka - ja, men dåliga byxor. ^^) klafsade runt i dyngsura skor och strumpor, klättrade in i fårhagen men hittade inte så mycket roligt där..bajs och lite ormbunkar, annars bara samma växter som på andra sidan staketet.. :P fick i alla fall ihop några påsar och sen fick vi äntligen cykla tillbaka till skolan igen och ställa allt i vattnet och numrera, sen imorgon ska vi nyckla (art-bestämma).. jaja.. kulkul.

Så kom syster hem och sa att hennes lärare pratat om mig.. :P De hade sett mig gå förbi utanför deras skola...
Jag gick över vägen, övergångstället med cykeln och eftersom de så lägligt idag hade haft en cykel-trafik-vett-dag så hade lärarna sagt att jag hade varit ett bra föredöme, eller de hade sagt  "en i klassens syster som gick med cykeln över övergångsstället OCH kollade åt båda hållen innan hon och hennes kompis gick.... " Haha! Det roligaste är att det är typ första gången jag går över med cykeln där, brukar alltid cykla annars.. men nu kom det massa bilar och regnade och var blött så blev att vi gick eftersom vi redan stannat.. :p Roligt iallafall..

Ikväll blir det dans igen, hoppas på att det blir lite bättre än igår! Toppen..

18.55

Saknar att vara borta just nu, vill så mycket tillbaka till London, det var verkligen hur roligt och mysigt som helst.
Att gå runt på gatorna, inte ha någon som helst koll på vad klockan var, inte ha någon som helst tid att passa, hur skönt som helst.

Dagarna där var verkligen underbart bra, tiden gick oerhört långsamt, men det var absolut ingenting man led av.

Musikalen var mysig att gå på, även om jag inte tyckte att den var så bra.. :P

Tuben som är ett fantastiskt bra system, man tar sig överallt, vart man vill, även om man inte kan språket eller har åkt förut. Dessutom går det snabbt!

Maten som var nästan bara skräp.. nejdå.. :P Gott men man tröttnade efter ett tag.. ^^ Däremot så hade de goda hamburgare på McDonalds i England! (Hamburgarna på McD i Sverige är inte goda! )

Alla mina språkfel och missförstånd som är bara roliga, hahaha, bra att jag kan underhålla någon iallafall ^^ Nej, men de pratade lite för snabbt ibland tycker jag ^^

Johnny Depp som var där samtidigt som oss, självklart så orkade vi inte vänta på att han skulle komma .. gick 20 minuter innan eller nått.. ingen av oss hade intresse av det.. :P

Holy Trinity Brompton som var en heelmysig kyrka med ett helmysigt möte! De andra var inte jättemycket att hurra över men HTB åker jag gärna tillbaka till..! Pastorn som stod barfota med shorts och t-shirt, folket som satt runt honom så att alla liksom var med, det enkla och personliga, den underbara atmosfären. mys.! =)

Alla uteliggare och människor utan mat/hem/familj&vänner, usch, sista kvällen rann det över. Kommer ihåg kvällen jättetydligt, sätena på tuben, det upprivna myggbettet/såret på benet, det smutsiga golvet..och tårarna som diskret rann genom ögonen men snabbt torkades bort...Daniel som frågade vad det var - inget blev självklart svaret..
Nej, usch. Vad har de gjort för att inte förtjäna ett lika bra liv som andra.?! Och själv sitter man fast i skolan, på gymnasiet och kan inte göra ett skit! Suck...

Saknar att sitta på en parkbänk vid Themsen och titta på det upplysta London, gå över Tower Bridge i mörkret med vattnet under och det var bara så jättefint! =)

Gå i de olika stadsdelarna, slita på fötterna ;), bo på hostel, Hitta sovplats natt 2, Daniel som ville springa runt till kyrkorna, jag som ville till stadsfarmen, att bara vandra runt och se sig om, sitta på bänkar, äta glass, dricka kaffe/choklad/smoothie, bara vara med världens bästa! <3

Wonderful!


(Varför skriver jag om det? Kollade på familjen Annorlunda, tv4, och en av familjerna var til London, kom att tänka på det..)

16.30

Skoldagen är avklarad, samhällskunskap.. tråkigt.. :P
Blir ett arbete i Sh A + Eng B, typ jämföra Sverige med ett engelsktalande land när det gäller demokrati/styrelseskick.. eller vet inte riktigt, men ungefär så... tips på vad för land? Annars blir det nog Canada tror jag .. =)

På eftermiddagen gav jag lite tid till den stora, blåa och framförallt TUNGA matteboken, matte c nurå.. Än så länge går det bra, men vadå, jag har hunnit ca10 uppgifter in i boken, än är det för tidigt att ropa hurra. ^^

Ikväll blir det dans för allt vad kroppen orkar, yeeey, ska bli superduper roligt! =) Street såklart! =)


Helg

Helgen spenderades på Dalagården tillsammans med församlingen på den årliga församlingshelgen. Orkar inte redogöra för vad som hänt i helgen mer än lite kort.. egentligen är det ju inte tänkt som någon dagbok det här.. =S

Lördagen var jag med och höll i kajakpaddlingen, blött, lite smått kallt efteråt när jag stått i vattnet i drygt en timme.. menmen, roligt var det iallafall =)

På söndagen döpte jag mig ! =) Eller.. Niclas döpte mig ;) Underbart! =) Vet inte vad jag ska säga om det föresten.. :S

Äh, back to normal.. alltså inget vettigt uppdaterande här ^^

Återkommer när det är bak-dags nästa gång antar jag.

/

Dagens kreativa

Är man inte konstnär så får man väl iallafall låtsas? ^^

Tss.. paint ^^
(ja, det är fusk-gjort)

Sen så lite mer pilligt-kreativt, men kul! =)


Några foton, och lite smått och gott...

baksidan/utsidan...

Framsidan/insidan =)

Titta så roligt man kan ha med lite småpyssel...! =) (Mobba in resultatet, för det är första gången jag exprimenterar med bilder såhär.. typ scrapbooking fast det första nu blev inte i något bok ;) )
Nu vill jag göra en almanacka ny igen.. har en för 2009 jag gjort med bilder, men det är bara massa egobilder ju ^^
Får väl börja pilla med en till 2010, men det känns som att det är lite för tidigt för det än.. ^^

Utedag

Utedag idag med alla tvåor på skolan.
Alla klasser/mentorsgrupper skulle ha en aktivitet för de andra och så.. =)
Våran lek var den klassiska leken - snappa näsduk. Men istället för näsduk så använde vi oss av en toalettborste :P och istället för att bara springa och jaga varandra så hade vi en presenning med massa såpa och vatten på! HAAALT som bara den! Och självklart så skulle vi göra en test omgång i klassen, alla skulle göra sin egen aktivitet.. :P

Nellie och Ullis började, full fart in och så ramlade de i en hög, såg lite farligt ut, :P Sen var det två andra, flög och satte sig ner båda två :P Sen var det jag och Patrik, jag flög på ryggen och Putte ramlade på sidan,sen var det nästa, och så nästa roligt, farligt, kladdigt, blött men mycket skratt!! :D Jättekul när alla flög åt alla håll och ingen mesade eller gick försiktigt eller så, yeey :D

Sen var det en aktivitet - charader, jag gjorde inte ^^ Men det var känslor som skulle gestaltas och sen gissas rätt på ;)

Efter det var det lunchdags, och sen nästa station. Mänsklig pyramid! Och eftersom vi är bäst på det (?) ^^ så körde vi på, 4 stycken stod på alla fyra, ovanpå det stod två/tre stycken på alla fyra, ovanpå det stod en och ovanpå hennes axlar satt en på knä. Högt blev deT =) (kan ju poängtera att marken sluttade^^) Nästa var hopprep, hela gruppen skulle lyckas hoppa minst 5 hopp - alla inne. Man skulle hoppa in och fick inte börja i mitten. Sen var det en ny mänsklig pyramid. Då hade vi tre liggande på mage (man skulle nudda marken med så få punkter som möjligt, helkropp blir ju mindre än knä+fötter+händer) ovanpå dem stod vi två stycken på alla fyra, ovanpå det stod en och sen ytterligare en på dennes axlar, underbart fint :P

Seen! Norskfylla + charader. Springa fram snurra 15 varv och sen skulle man få en lapp och de andra skulle gissa, sen var det nästa (när man sprungit tillbaka) Kommer inte ihåg vad jag fick på första lappen :O andra gången så snurrade jag iallafall mina varv, hamnade nästan i famnen på hon som stod med lapp och sen åkte jag åt andra hållet, läste allltt..? alll..? aå^¨*24? På lappen :P Tillslut så kände jag hur marken under fötterna försvann, och nästa sekund låg jag på ryggen, men kunde iallafall då uttydda ordet "alkis", så fort upp (det var ju en tävling) och försökte imitera en alkis, vilket inte var svårt alls just då :P Haha, det roligaste är att jag brukar fixa norskfylla utan att bli så snurrig, kan gå rak linje efter det oftast, men inte nu! Haha, hjälp vad jag skrattade, jag märkte knappt när jag flög på ryggen xD ^^ Och jag var med på charaderna!! Eller.. det var ju en del i det..men jag brukar inte vara med på just charader.. =) Sen så var det superkul att se när alla flög ner på marken, ramlade ut, flög in i ledare osv.. haha :D

Så norskfylla+charader vann vi tjejer - självklart ;) - och vi började gå tillbaka, när vi märkte att den glada stämningen lagt sig något, ingen höll på att leka längre utan satt stilla, den vita presseningen var.. inte länge vit i alla fall.. Så kom de och sa att en kille hade skadat sig i våran aktivitet, så han hade fått åka in till akuten, med ambulans eller om en lärare skjutsade uppfattade jag aldrig, yeey, dessutom en ny elev, stackars. Usch, det hade kunnat hänt i någon annan lek också, någon kunde ramlat på pinnen på norskfylla, någon kunde snubblat på hopprepet på gruset, mänsklig pyramid är inte heller direkt ofarligt - vårat välte, farligt nära några huvuden. Men ändå, nu hände det vid våran aktivitet.. =/

Självklart så såg det ju värre ut än vad det säkert är.. det ser alltid värre ut när det är blod och så speciellt när det är i ansiktet.. jag såg aldrig, men usch. Menmen, det är sånt som händer... tyvärr.. Sen så fick jag Ullis Linda och Nellie bada med den stora presseningen, tvätta ren den, vikte ihop den och sen blev det liksom inget mer.. vi fick sluta.. egentligen skulle vi hållt på till tre - fyra, men vi avslutade vid ett - halv två, alla var väl i stort sett klara med lekarna och så också så..

=) Men, i alla fall, förutom olyckshändelsen så har vi haft en toppendag! Myyyycket skratt kan jag säga..underbart roligt! =)


Nästa --> Utedag

Imorgon har vi utedag alla tvåor, leka och sådär tillsammans, trevligt! =) Något mer som är trevligt är att jag är den enda eleven som vet vart vi ska! =) ^^ Mowahaha ^^

Tss, iallafall så har våran klass förberett roooolig lek ! =) Bilder kommer nog imorgon, tror jag.

Uppstart av Samhällskunskap A idag.. jag förstår verkligen, verkligen inte, varför man ska lära sig sånt där. Eller i och för sig, det kan ju vara bra att veta lite hur politik och grejer fungerar, men varför!? Det borde vara frivilligt att lära sig, det är ju frivilligt att vara engagerad i det sen, att rösta eller bry sig alls. Så får man skylla sig själv då, om man inte läst och lärt det... jag är i alla fall totalt ointresserad av det och tycker att då kan man väl läsa någon vettig kurs på 100 poäng istället, Fotografisk Bild A till exempel. Nej, kärnämnen är bara blajj! Sen så tycker jag inte INTE om att Svenska B är en behörighetskurs nu, så att alla måste läsa den.. det tycker vi inte om.

Vi har i alla fall fixat lite idag ! Med rummen =)
Jag, Ullis och Emma, så hoppas att det andra märker vad vi har slitit med.. usch vad tunga bord det är... vi har svarta bord som väger ett ton och så har vi trä-färgade bord som är fjäderlätta.. -.-'
Vi har iallafall gjort ett rum rött, två likadana bord, 2 röda kontorsstolar på hjul, 2 datorer, 2 "vanliga" stolar med rött tyg, en trä-"röd" aktig lådhurts..! + Gardiner med röda inslag. Det blir fint, trots att det är det minsta, och det pyttelilla rummet så är det fint nu!
Rum nummer två är grönt. En grön/gul soffa och en lådhurts som tjänar som soffbord, två gröna snurrstolar, två gröna "fotölj"stolar. Två bord och en grön lampa. 3 lådhurtsar och en bokhylla. Svart soptunna... det rummet blir också fint! =)
Sen har vi blandrummet/det stora rummet/dumprummet... whatever.. :P 2 datorer, svarta,blåa, gråa stolar, 2 svarta bord, 2 träfärgade. Ett mindre träfärgat bord. En grön soffa, en svart lampa, två lådhurtsar - såklart olika ^^  En grå bokhylla. En röd/beige/vit/massfärgad matta. Haha, det tar vi tag i, imorgon eller på fredag!

Toppen. Intresseklubben antecknar ^^
Nu ska fixas matsäck tills imorgon!

Pizzamacka


Ugn
Plåt
Bakplåtspapper
Brödskivor efter hunger
Pastasås (dolmio)
Skinka
Ost
Pizzakrydda/Oregano


Ett perfekt mellanmål när man kommer hem från skolan och är jättehungrig, men inte orkar ställa sig och laga mat.

1. Lägg ut brödskivor tätttätt på plåten, så många som du vill äta.
2. Bred på dolmiosås eller annan tomatsås.
3. Lägg på ordentligt med skinka.
4. Hyvla över ost och se till att du täcker skinkan, så slipper du brända kanter.
5. Strö över kryddan efter smak.
6. Sätt in i ungen, förslagsvis på 200grader, tills osten smält och blivit lite gyllenbrun.
7. KLart! =)

Tar inte alls lång tid och är väldigt gotT!


Morning report

Jahapp, då var det dags då.. sommarlovet är slut... men det känns lika overkligt som när sommarlovet började, tog ett bra tag innan jag ens fattade att vi hade sommarlov (jag visste ju men kändes inte så) men nu är det tillbaka till vardagen igen, det känns bra!

Idag blir det fika på stan, ska snart cykla ner, sen börjar skolan och ikväll tror jag att jag ska på en träff i kyrkan, det visar sig =) Imorgon har vi skola och sen har jag en ledarträff och sen - på torsdag - så får jag tandställning nere! Lite sur för att de inte satte in den samtidigt som den uppe så jag kunde fått ta ur dem samtidigt, menmen, nu är det som det är.

Åh, syster min börjar gymnasiet idag, jag skulle också vilja - igen, spänningen med att börja med en helt ny klass utan att  känna någon men med chans till att lära känna massa nya människor! Vet inte vad som hänt med mig idag :S haha ^^


Ner mot stan -


Högstadiet

Vadå högstadiet? Jag har ju gått ut grundskolan? För över ett år sedan till och med.

Imorgon är det den 18 augusti och jag inleder mitt andra år på gymnasiet, mitt andra år på det naturvetenskapliga programmet på Falufri. Det blir andra gången jag går till en skolstart och det känns bra, nej, det känns helt underbart!

Hittade mitt bidrag till vår avslutnings-klasstidning i förrgår, "9c, klassen som Gud glömde" hade jag namngett det. En text på en tredjedels A4 som förklarade min avsky mot klassen. Inte mot individerna utan emot klassen. Hur fel den var, hur hemsk högstadietiden var. Jag läste igenom den, då tyckte jag att den var bra, men mja.. ganska töntig och inte alls så hemskt beskrivet som det i verkligheten var, vågade väl inte uttrycka HUR MYCKET JAG OGILLADE KLASSEN OCH SKOLAN. Men den tiden är över nu, för gott, den är bara ett ärr i det förflutna, underbart!

Nu peppar jag för tvåan på gymnasiet, Falufri, tillsammans med min underbara klass <3

Men innan skolstarten 13.00 imorgon, så väntas det fika med delar av klassen på Waynes, vi tjuvstartar lite, orkar inte vänta ;) hihi, det blir myyys !

Facebook

Jag har inte fastnat i den fällan, inte än så länge och har inte planerat att göra det i framtiden heller!

Jag satt och slötittade på tv igår och klickade förbi Oprah, där han som skapat Facebook gästade dagens program. Facebook, som startade för att man lättare ska kunna ha kontakt och kommunicera med vänner, familj och arbetskamrater anser jag höra till en generation äldre än mig(16), om inte en generation så i alla fall 10 år. Och förtillfället så är den största användargruppen (endast i Sverige) 19-20 åriga tjejer, och av 13-17 åringar är bara ca 40% medlemmar. Men hör här, den snabbast ökande användargruppen är personer 35+.

Kan ni inte bara hålla med mig om att det hör till en generation äldre? Än så länge har man ju inte jättemånga "gamla barndomsvänner" sen man var barn och tonåring att återförenas med.......

Haha, jag vet inte vad jag tänkte skriva.. åker ner och fikar med Tesa istället ^^

Kram

Dance <3

Jag vet att jag har länkat förut, men iiiiihh :D




Glädje kan beskrivas med ett ord - dans. Eller tvärtom kanske.
Nästa tisdag + onsdag börjar streeten :D Underbart !
Jazzen gav jag upp, alldeles för osmidig, men streeten går alldeles utmärkt,
även om man inte är vig som....kakdeg... ^^

Choklad-godis-muffins

En vanlig sats choklad muffins, bilar i botten av formarna + en bil på toppen av varje muffins.

Gott blev det.

Ett tips är att sätta pappersformar i en muffinsplåt, då rinner de inte ut och alla får samma fina runda form!



6 dagar kvar

Stört vad tråkigt det är med sommarlov nu! Ingenting att göra och fantasin flödar inte direkt.

Men nedräkningen har börjat, 6 dagar, sen får jag återse min kära klass.
Och visst jag skulle kunna ha lov, jag längtar inte till skolarbetet, men till min klass, det är mysigare att vara i skolan och umgås än att vara hemma. Och eftersom vi inte har lektionssystem på samma sätt som kommunala skolor så är det faktiskt ganska roligt att vara i skolan! =)

Nej.. en bok idag också kanske.. läste en igår.

-

Bär och myggor

I lördags var jag och Daniel till mormor och morfar och hjälpte till med att klippa gräset och så plockade vi bär och så där =) Synd bara att det var huuur mycket myggor som helst! Jag har fortfarande myggbett över hela mig, 7 i knävecket, 10 på fotleden, tvåsiffrigt många på ryggen plus massa andrA! Det kliiiiiar!

Söndag åkte jag och badade och sen vidare till Daniel, badade där med och sen åkte vi och fikade och tog en promenad, mysigt!


En vecka kvar nu tills skolan börjar, vet fortfarande inte vem vi ska få som mentor (våran ska vara pappaledig) men annars ska det bli kul, träffa alla igen ju =)

Jag har roligt och ser på sommarlovsmorgon just nu ^^ Haha, vampyrskolan, jättetråkigt. Men vad gör man när det är TV-shop eller bara reklam på alla andra kanaler och man gick upp vid åtta...

IKEA tävling

Ja.. IKEA har en tävling som pågår just nu, vem som kan hålla sig vaken längst i en Sultan säng, det är 6 tävlande och man kan följa dem live på hemsidan, än så länge har två personer somnat.. och de här legat i sängarna sen 09.00 idag, alltså snart 13 timmar.
En gång i timmen får en deltagare en energikick ELLER ett sömnpiller. Tittarna får rösta på vem och är det energikick på gång så är det den som fått flest röster under timmen, är det sömnpiller så är det den som fått minst röster under timmen.
En energikick kan vara till exempel att en cheerleader grupp kommer in och showar, eller att det kommer in två som utövar karate, osv.
Ett sömnpiller kan vara en godnattsaga, fotmassage eller en långsam ballad. osv.

Och ja, självklart så sitter jag och följer detta, roligt har jag  :P



Edit:

Tror att det är sömnpiller varje halvtimme
och energikick varje heltimme.. btw :P

Eller.. inte säke
r :P

Week-end

Fredag morgon och vi bilade ner till Göteborg, släppte av Daniel och Viktor för U2 konsert och jag, David och Fellgård åkte vidare för att fixa nycklar och sånt till stället vi skulle sova över natten. Gick en vända på en stor kyrkogård med gigantiska gravar! Helt sjukt stora var en del av dem, fint var det =) Gick in till centrum och traskade runt en stund, bara tog det lugnt. Sen satte vi oss och åt varsin baguette och läsk på ett matställe, skinka och räksallad, mums =)

Vandrade tillbaka till bilen, 25 minuters promenad kanske.. och hämtade varsin tröja, (skavsårsplåster :P) och gick sedan upp på berget, ett av dem. Vi tog oss till toppen och satte oss på stenarna, det var utsikt över hela Ullevi, man såg de stora bildskärmarna från scenen och eftersom det inte var massa byggnader i vägen när vi satt på en topp så strömmade det även ljud till platsen där vi satt. Så vi tillbringade kvällen där, lyssnade på konserten och tog det lugnt bara =) Synd bara att det inte är bra musik ;)

McDonalds mättade några magar, eller försökte iallafall, och förhindrade humörsänkningar.. sen blev det lite sömn för att dagen efter göra Liseberg! =)

Gick även till Liseberg, en promenad som tog ett tag, började med Balder och letade oss sen igenom resten av de åkvärda attraktionerna + fler! Åt glass på Ben&Jerry's glasscaféet uppe på Liseberget, såg på Carl Einar Häckners varieté, från första raden, i mitten, toppen plats ;) Några duktiga gymnaster var med i hans föreställning, helt sjukt!
Fick under dagen även stundvis sällskap av Sandra så slapp vara ensam med killarna ;) Självklart stannade vi tills de stängde och sedan vandrade vi tillbaka till bilen.

Åkte för att lämna tillbaka nycklar och sedan bar det iväg uppåt i landet. Baksätet somnade fort i bilen och efter ett tag bytte vi förare, fortsatte fram på de mörka gatorna tills vi kom till Skara Sommarland, men eftersom klockan var 02.30 och de inte öppnat än ;P så fortsatte vi förbi, tog in på en skogsväg och åkte en bra bit, hittade tillslut lite markyta där det inte var fullt med träd, som en liten parkeringsficka mitt i skogen bara, så där slog vi upp ett tält.

Fellgård valde att sova i bilen, så vi blev bara fyra personer i tvåmannatältet :P men det gick bra och inga djur kom och åt upp oss under natten, skönt. På morgonen plockade vi ner tältet igen och åkte iväg i bilen.

Dagen spenderade vi sen på Skara Sommarland, mest i vattenlandet. Jag gjorde - tydligen - ett väldigt snyggt magplask, men jag skulle inte kalla det magplask eftersom jag landade lika mycket på ansiktet.. så helkropps-framside-plask kanske.. :P Sved i hela ansiktet, på magen och benen, dumma linbana.^^

Var även och tittade på Sky Pirates, de höll på och hoppade från höjder ner i en bassäng i mitten och trickade och grejade, det var helt okej kul att se på =) Som en teater/drama, som utspelade sig på en båt, det var från masterna de hoppade - olika höjder, och i mitten på "däcket" så var det en runt bassäng.

Lunchen blev Tacobuffe och getingar, eller tacobuffé åt vi, getingar fick vi sällskap av, upp och springa mycket blev det, men gott iallafall. ^^

Sen blev det bilresa hem, stannade på Marieberg för att köpa glass, dricka, godis... fylla på lite i magen. ^^ Så kom vi hem igår kväll..

Det har varit en fullspäckad helg med Göteborg - Liseberg - Skara Sommarland, och lite sömn och bilresor där emellan, kul har vi haft!

RSS 2.0