23/3-10

Mhm..bloggen var det ja.

Igår var jag iväg på teckenspråkskväll, var roligt =) Sen åkte jag och plockade upp Wendy (min namibier, som bor hos mig en vecka) och fick växla om till engelska istället..

Har precis varit och lämnat henne på skolan men jag har ingenting idag så får väl se vad jag hittar på..
och vårvädret som kom i lördags är putsväck! Snöade en massa i söndags och idag med...blir nog evig vinter tror jag :P

Nä, men har ingenting att skriva i dagsläget... ibb

new haircut?

Jag tog en bild för ett tag sen.
Håret ser 2 dm kortare ut än vad det är i verkligheten.
Jag gillar det.
Vågar jag?
Nej, jag vågar nog inte.

Update from school

Wei, startade dagen med att gå med Tova, Helena och alla namibier upp till Högskolan för en rundvandring. HUr många tror ni var på plats när vi skulle vandra från skolan? Två... av oss svenskar. Men namibierna börjar kommentera nu att tiden tydligen är viktig här i Sverige, att det är viktigt att man äer punktlig och inte kommer en, två, tre timmar senare än den utsatta tiden... Hahahah :P

Att gå upp med dem dit var som att gå med en dagisklass, minst sagt. Det tog oss nästan 45 minuter att promenera dit och i vanliga fall så tar det runt 15 minuter. Men, vi hade med det i beräkningarna och var i tid iallafall =)

Efter besöket så blev det lunch (de hade precis fått testa på svenska semlor ^^) och sedan en tur ner till skolan för de skulle ha engelskalektion, och de var nääästan i tid i alla fall..

Mja, engelskan behöver slipas på, likaså dansfärdigheterna, Sara är sjuk idag och vi skulle lära ut balettdelen... Elin </3 balett...men får göra mitt bästa :P Haha, back to work, ska hålla tal på torsdag...dags att skriva det tror jag.

-

Draft: Sept. 28, 2009

Hittade ett utkast från 28 sept 2009, och det kan jag ju faktiskt publicera. Med risk för att vissa saker är inaktuellt osv så är det fritt fram att läsa och kommentera, enjoy!

Kan ju föresten berätta att det blev byte, efter mååånga samtal och lite funderande, efter mycket kastande fram och tillbaka och mycket pusslande. Elin goes SP-elev..eh, ah, nu är det bestämt sen två veckor tillbaka, (och skrivet på papper) och det är mars?! ^^

_________________________________________________________________________________



OKej.. jag har fått VÄRLDENS KNÄPPASTE IDÉ, det är.. lustigt.. att det är just jag!
Jag går NV.. men avskyr fysik och kemi, tycker egentligen att biologi är intressant, men vi har inte så bra lärare, och jag starkt ogillar matte..... något i bilden är fel, varför går jag NV?!

Så.... en tanke som malt i bakhuvudet i ½-1 år nu slinker ända fram till nutiden, tankarna och munnen.. Daniel tyckte inte att det lät jättedumt.. om jag fattade rätt, och idag har jag spenderat tiden till att fundera på det.. jag som skulle skrivit kemirapport! ^^

Hur skulle det vara om jag byter till Sam? Men hallå, Elin? Jag har som en del säkert vet aldrig haft någon bra uppfattning om sp, fördomarna är många och sam.. det är liksom sam.. har aldrig funnits på kartan..

Men... nu till trean kommer jag antagligen välja bort både Biologi B och Kemi B, Miljökunskap samt Miljöpolitik. Mina Individuella Val/Valbara kurser kommer läggas på typ Psykologi A & B, Kriminologi, Sociologi, Livskunskap osv. BARA sam-ämnen... INGA nv-ämnen..

Jag tror itne att jag förlorar någonting i 'kursväg' genom att byta.. har läst Fy, Ke, Bi A, som de inte gör.. men annars är det än så länge ganska lika.




Long time no see

Så är det, mycket har hänt sen sist. Jag har fyllt hela 17 år, blogg.se har tydligen ändrat lite i designen, det är nytt år, det är beslutat att jag ska byta till sam.. jag kan nog fortsätta ett tag till.
I alla fall så ska jag väl försöka ta upp det här igen.. på begäran (önskan?) av en vän, så... börjar väl lite lätt..

Bra vecka - or eftersom jag inte har något att göra på två veckor i skolan (typ) nått tal och så bara. och nästa vecka kommer min namibier =)

Ehum... ja, vet inte alls vad jag ska skriva...
Till och med jag börjar längta lite till sommaren, bada, springa barfota, gå i linne, you name it =) Vi kör på med en fin sommarlåt som får mig att längta tillbaka till 10 års ålder, torp och kompistältet <3 tills jag funderat ut något vettigt att skriva om..





...to be continued ;)




RSS 2.0