Week-end

Fredag morgon och vi bilade ner till Göteborg, släppte av Daniel och Viktor för U2 konsert och jag, David och Fellgård åkte vidare för att fixa nycklar och sånt till stället vi skulle sova över natten. Gick en vända på en stor kyrkogård med gigantiska gravar! Helt sjukt stora var en del av dem, fint var det =) Gick in till centrum och traskade runt en stund, bara tog det lugnt. Sen satte vi oss och åt varsin baguette och läsk på ett matställe, skinka och räksallad, mums =)

Vandrade tillbaka till bilen, 25 minuters promenad kanske.. och hämtade varsin tröja, (skavsårsplåster :P) och gick sedan upp på berget, ett av dem. Vi tog oss till toppen och satte oss på stenarna, det var utsikt över hela Ullevi, man såg de stora bildskärmarna från scenen och eftersom det inte var massa byggnader i vägen när vi satt på en topp så strömmade det även ljud till platsen där vi satt. Så vi tillbringade kvällen där, lyssnade på konserten och tog det lugnt bara =) Synd bara att det inte är bra musik ;)

McDonalds mättade några magar, eller försökte iallafall, och förhindrade humörsänkningar.. sen blev det lite sömn för att dagen efter göra Liseberg! =)

Gick även till Liseberg, en promenad som tog ett tag, började med Balder och letade oss sen igenom resten av de åkvärda attraktionerna + fler! Åt glass på Ben&Jerry's glasscaféet uppe på Liseberget, såg på Carl Einar Häckners varieté, från första raden, i mitten, toppen plats ;) Några duktiga gymnaster var med i hans föreställning, helt sjukt!
Fick under dagen även stundvis sällskap av Sandra så slapp vara ensam med killarna ;) Självklart stannade vi tills de stängde och sedan vandrade vi tillbaka till bilen.

Åkte för att lämna tillbaka nycklar och sedan bar det iväg uppåt i landet. Baksätet somnade fort i bilen och efter ett tag bytte vi förare, fortsatte fram på de mörka gatorna tills vi kom till Skara Sommarland, men eftersom klockan var 02.30 och de inte öppnat än ;P så fortsatte vi förbi, tog in på en skogsväg och åkte en bra bit, hittade tillslut lite markyta där det inte var fullt med träd, som en liten parkeringsficka mitt i skogen bara, så där slog vi upp ett tält.

Fellgård valde att sova i bilen, så vi blev bara fyra personer i tvåmannatältet :P men det gick bra och inga djur kom och åt upp oss under natten, skönt. På morgonen plockade vi ner tältet igen och åkte iväg i bilen.

Dagen spenderade vi sen på Skara Sommarland, mest i vattenlandet. Jag gjorde - tydligen - ett väldigt snyggt magplask, men jag skulle inte kalla det magplask eftersom jag landade lika mycket på ansiktet.. så helkropps-framside-plask kanske.. :P Sved i hela ansiktet, på magen och benen, dumma linbana.^^

Var även och tittade på Sky Pirates, de höll på och hoppade från höjder ner i en bassäng i mitten och trickade och grejade, det var helt okej kul att se på =) Som en teater/drama, som utspelade sig på en båt, det var från masterna de hoppade - olika höjder, och i mitten på "däcket" så var det en runt bassäng.

Lunchen blev Tacobuffe och getingar, eller tacobuffé åt vi, getingar fick vi sällskap av, upp och springa mycket blev det, men gott iallafall. ^^

Sen blev det bilresa hem, stannade på Marieberg för att köpa glass, dricka, godis... fylla på lite i magen. ^^ Så kom vi hem igår kväll..

Det har varit en fullspäckad helg med Göteborg - Liseberg - Skara Sommarland, och lite sömn och bilresor där emellan, kul har vi haft!

Vad tycker du? =)

Säg vad du vill! =) :

Vem är du? :
Kom ihåg mig?

Mail-adress?: (publiceras ej)

Har du också blogg? =) :

Skriv här ;) :

Trackback
RSS 2.0