18.55

Saknar att vara borta just nu, vill så mycket tillbaka till London, det var verkligen hur roligt och mysigt som helst.
Att gå runt på gatorna, inte ha någon som helst koll på vad klockan var, inte ha någon som helst tid att passa, hur skönt som helst.

Dagarna där var verkligen underbart bra, tiden gick oerhört långsamt, men det var absolut ingenting man led av.

Musikalen var mysig att gå på, även om jag inte tyckte att den var så bra.. :P

Tuben som är ett fantastiskt bra system, man tar sig överallt, vart man vill, även om man inte kan språket eller har åkt förut. Dessutom går det snabbt!

Maten som var nästan bara skräp.. nejdå.. :P Gott men man tröttnade efter ett tag.. ^^ Däremot så hade de goda hamburgare på McDonalds i England! (Hamburgarna på McD i Sverige är inte goda! )

Alla mina språkfel och missförstånd som är bara roliga, hahaha, bra att jag kan underhålla någon iallafall ^^ Nej, men de pratade lite för snabbt ibland tycker jag ^^

Johnny Depp som var där samtidigt som oss, självklart så orkade vi inte vänta på att han skulle komma .. gick 20 minuter innan eller nått.. ingen av oss hade intresse av det.. :P

Holy Trinity Brompton som var en heelmysig kyrka med ett helmysigt möte! De andra var inte jättemycket att hurra över men HTB åker jag gärna tillbaka till..! Pastorn som stod barfota med shorts och t-shirt, folket som satt runt honom så att alla liksom var med, det enkla och personliga, den underbara atmosfären. mys.! =)

Alla uteliggare och människor utan mat/hem/familj&vänner, usch, sista kvällen rann det över. Kommer ihåg kvällen jättetydligt, sätena på tuben, det upprivna myggbettet/såret på benet, det smutsiga golvet..och tårarna som diskret rann genom ögonen men snabbt torkades bort...Daniel som frågade vad det var - inget blev självklart svaret..
Nej, usch. Vad har de gjort för att inte förtjäna ett lika bra liv som andra.?! Och själv sitter man fast i skolan, på gymnasiet och kan inte göra ett skit! Suck...

Saknar att sitta på en parkbänk vid Themsen och titta på det upplysta London, gå över Tower Bridge i mörkret med vattnet under och det var bara så jättefint! =)

Gå i de olika stadsdelarna, slita på fötterna ;), bo på hostel, Hitta sovplats natt 2, Daniel som ville springa runt till kyrkorna, jag som ville till stadsfarmen, att bara vandra runt och se sig om, sitta på bänkar, äta glass, dricka kaffe/choklad/smoothie, bara vara med världens bästa! <3

Wonderful!


(Varför skriver jag om det? Kollade på familjen Annorlunda, tv4, och en av familjerna var til London, kom att tänka på det..)

Vad tycker du? =)

Säg vad du vill! =) :

Vem är du? :
Kom ihåg mig?

Mail-adress?: (publiceras ej)

Har du också blogg? =) :

Skriv här ;) :

Trackback
RSS 2.0