Update from school

Wei, startade dagen med att gå med Tova, Helena och alla namibier upp till Högskolan för en rundvandring. HUr många tror ni var på plats när vi skulle vandra från skolan? Två... av oss svenskar. Men namibierna börjar kommentera nu att tiden tydligen är viktig här i Sverige, att det är viktigt att man äer punktlig och inte kommer en, två, tre timmar senare än den utsatta tiden... Hahahah :P

Att gå upp med dem dit var som att gå med en dagisklass, minst sagt. Det tog oss nästan 45 minuter att promenera dit och i vanliga fall så tar det runt 15 minuter. Men, vi hade med det i beräkningarna och var i tid iallafall =)

Efter besöket så blev det lunch (de hade precis fått testa på svenska semlor ^^) och sedan en tur ner till skolan för de skulle ha engelskalektion, och de var nääästan i tid i alla fall..

Mja, engelskan behöver slipas på, likaså dansfärdigheterna, Sara är sjuk idag och vi skulle lära ut balettdelen... Elin </3 balett...men får göra mitt bästa :P Haha, back to work, ska hålla tal på torsdag...dags att skriva det tror jag.

-

Vad tycker du? =)

Säg vad du vill! =) :

Vem är du? :
Kom ihåg mig?

Mail-adress?: (publiceras ej)

Har du också blogg? =) :

Skriv här ;) :

Trackback
RSS 2.0