Nollning

..Nej, förlåt, inspark menar jag såklart! ^^

Haha, på skolan får vi inte kalla det för nollning men okejdå..namnet har itne så stor betydelse..

Det hela började med en "fejk-lektion" där läraren på mattelektionen kommer på att han glömt något (typ räknare/papper/whiteboardpenna) och går iväg för att hämta det. När läraren gått så kommer en annan -vilsen- lärare in, och är övertygad om att han ska ha lektion med den klassen, så han startar igång en genomgång i Matte C, ja, självklart är det allas vår kära Henke vi pratar om =) ^^ Efter ett tag typ radar han upp dem och siktar på dem med en groda-vattenpistol och ger oss klartecken.

Våra 'vakter' rusar in, dvs några i klassen klädda i kostymer och mörka solglasögon, och ska hämta dem, bara det att Henke då lurar oss och hjälper ettorna att försvara sig.. :P haha, han har sina ideér.. i vilket fall så fick de alla en lapp och vakterna började vakta. 0004, 6906, 3098, 0034, 0172......

Nästa del i insparken är att de blir ledda av vakterna en i taget till ett rum där vi har en jury, en ostämd gitarr, jokerhatt/prinsess'hatt', jongleringsbollar, ostämd ukulele, maracas.. typ =) och lite publik för att öka spänningen!
Vi hade två jurys för att effektivisera lite grann och i ena rummet var det jag, Jacob och Axel.

De stackars ettorna fick alltså komma in, ovetande till oss, en och en och ställde sig mot väggen varpå vi börjar stirra på dem. Tillslut kläcker vi ur oss något i stil med:
"Ställ dig på krysset"
"Jaha, vad gör du här?"
"Jaha, vad har du att komma med?"
"Vad har du tänkt att visa upp då?"

Vilket ledde till flera olika reaktioner.
Det var en kille som direkt hakade på och skulle sjunga, han tvekade lite mellan ukulele och gitarr, tog på sig den blåa strut-prinsess-hatten, en jongleringsboll i handen och började sjunga "botten Anna", när vi såg missnjöda ut sjöng han istället "Broder Jakob".. några tjejer som jonglerade, spelade ukulele och sjöng (ja, i slutet fick några komma in två och två), någon annan kille som spelade gitarr, en kille och en tjej som sjöng "Främling", tonarter hit och tonarter dit, röda ansiktet och nervösa svar men mest av allt - skratt =) och det var superkul att sitta och dissa dem , ge dem namn som Bertil eller Maja allihopa, fråga om det var allt, varför de inte började sjunga, att vi inte hade hela dagen på oss.. ja, roligtroligt ^^

Efter att de en och en varit inne hos oss blev de eskorterade av vakten som stod utanför vidare till ett annat rum, för att inte ha kontakt med de som inte varit inne hos juryn än.

Då alla var klara blev de uppradade i korridoren, några blev uppropade med sina nummer att ta ett steg fram och blev sedan visade in i ett nytt rum. Detta tills alla var uppropade och de var i tre olika rum.
I rummet fick de sjörövarutrustning, ögonlapp, bandanda och en sjörövarflagga till hela laget. Rött, blått, och gult.

När alla lag eller besättningar var uppradade utanför skolan sen fick de veta att de skulle ut på skattjakt, för att hitta skatten behövde de Ett skepp, en karta, veta vart ön låg och en spade. Gåtor, norskfylla, tänkande, letande..  orkar inte beskriva allt eftersom det ändå inte är någon som läser det.. :P

Norsk fylla var jättekul att titta på, första killen snurrade tre varv sen trillade han :P flera stupade framåt när de sprang efteråt, måånga ramlade, jättekul var det!

Ett lag straffade vi för att de inte hade flaggan eller vad det var :S De fick stå på Stora Torget utanför cafét och sjunga "SjörövarFabbe".

Det hela avslutades med gruppbild på Stora Torget och de alla stämde in i Små Grodorna, högt och ljudligt!

Juste.. skatten. Diplom! ^^ =)

Ja, väldigt snäll nollning, men det är så det är på vår skola,(vi fick mixtra i diplomet i efterhand till och med xP) det är lite tråkigt men egentligen så är det väl bra.. Vi hade kul iallafall! =)


små bilder eftersom jag inte vet om personerna vill synas.


(klickbar)




Vad tycker du? =)
Postat av: Patricia

Jag är ledsen, men vi hade räknat ut det xD Vi var inbokade på Matte och mer matte, sämst ever! haha Sen såg vi er i korridoren :P Så Magnus glömde inte miniräknare, vi skickade i väg han för att hemta er, haha! Matte D faktiskt, svaret var Katt, :D Det var väldigt kul att få era vakter att skratta dessutom :D haha

Botten Anna, det var Oscar, utan tvekan haha! Blond ellerhur?

2009-09-03 @ 21:16:59
URL: http://patriciasjoberg.blogg.se/
Postat av: Elin

Re: Ja, hahaha, jag sa det med. "matte" och "mer matte" inte alls misstänkt xD



Ah, blond och med 96 byxor ;)^^

2009-09-03 @ 21:37:15
URL: http://daansandetjej.blogg.se/

Säg vad du vill! =) :

Vem är du? :
Kom ihåg mig?

Mail-adress?: (publiceras ej)

Har du också blogg? =) :

Skriv här ;) :

Trackback
RSS 2.0