KAKOR och avslutning ;)

Dagen började med vadå?!?!? Blåsa upp ballonger, lägga kakor på fat, tända ljus, hälla upp saft, sätta ut sugrör, dra ner persiennerna. Hemligheten som vi i klassen viskat om så länge..! =)

Det hela började med att vi märkte att vår mentor är ett kakmonster.. eller iallafall tycker om kakor, (och jag förstår honom till 110% ;) ) så vi tog reda på när han fyller år (och detta var någon gång i oktober) och idag var hans stora dag. Som pricken över i:et så var det till och med hans 30-års dag! =) Alla i klassen bakade (minst) en sorts kaka eller bakverk, vi fixade ballonger, engångsprylar och såklart presenter! Så igår stod jag och bakade brysselkex och kladdkaka, roligt! =)

Eftersom det regnade så slopade vi picnic idén och fick köra inomhus, men oh så mysigt det var! =)
och här får ni ett smakprov på bild! =)

Så stod vi där, uppradade allihop (vi hade lurat honom att vi flyttat hans bokning/lektion till det rummet, så han kom och trodde att det var vanlig lektion :D) och när han öppnade dörren så sjung vi Ja må du leva.. och hurrade för honom! =) Eller nåja.. nästan alla sjöng ^^ :$ Det var roligt, för han blev så glad och riktigt rörd =')

Sen så högg vi alla in på de massa kakorna (alla syns inte på bild) och tårtorna och så fick han sina presenter! =)
En svart vinbärsbuske och en usb-hubb + usb-kaffekoppsvärme i ett, roligt ! =)

Sen så har vi fått veta att han kommer vara bort 2/3 av 2:an, för att vara pappa ledig, så det blev som en liten avskedsfest också, eftersom det dröjer ett tag innan vi ses igen.

Det var iallafall jätteroligt och mysigt ! =)

Sen hoppade vi lunchen (såklart :P) och avslutade sedan skolåret med alla andra 1:or och 2:or... skolavslutningen är över, nu är det sommarlov! =)

Vad tycker du? =)

Säg vad du vill! =) :

Vem är du? :
Kom ihåg mig?

Mail-adress?: (publiceras ej)

Har du också blogg? =) :

Skriv här ;) :

Trackback
RSS 2.0