Annars då!?

Vaknade lagom 8.10 imorse, började klockan 8.30 och går ju nere på stan nu, så det är ju inte en halvminuts cykelväg till skolan längre.. menmen.. gick upp, letade fram kläder, de jeansen har krympt eller så har jag blivit jättetjock :O de var astajta nu :P det var de verkligen inte sist jag hade på mig de. Och så blev det lite snabb frukost sen och iallafall så var jag på skolan 8.25, weei vad duktig jag är =) När jag kom till ner vid korsningen så är det vägbygge, och idag så hade de hunnit så långt som att göra bara ett stort hål av det som varit cykelväg. Så det blev att cykla upp en bit igen och sen snedda och försöka hitta någon annan väg att ta sig neråt på. Perfekt! Just den dagen när jag inte hade tid för det.. ^^  Men Elin hann, och det var bra gjort tycker jag =) Viktigt att nämna var ju att jag inte vaknade 8.10 egentligen, men orkade inte gå upp, täppt i näsan och blää, så jag låg och halvslumrade och 8.10 så vaknade jag upp, kollade klockan och tänkte "oj". Skulle ha mattediagnos direkt på morgonen, 8.30, alla NV1:orna och då ville jag inte komma in sent i rummet ^^ :P Iallafall, hade skoldagen, cyklade och jobbade en timme och sen cyklade på House, det var mysigt! =) Ja, det är ganska soft just nu faktiskt =) Förutom min sketna förkylning som har hållt i sig i 4-5 veckor så lever jag och har det bra ;)

Har vant mig vid att vara täppt i näsan och ha ömmande hals.
Tycker om att gå till skolan, och det är trevligt att vara där =)
Har världens bästa pojkvän som jag har hunnit vara ganska mycket med det senaste :D <3
Har fått en bra House (grupp), tror jag iallfall, och det känns bra. =)
Jorden gick inte under idag xD Det är bra ;)
Jag har träningsvärk i cykelmusklerna, och det är bra, för då vet jag att jag har gjort något 'nyttigt' :P
Jag har cyklat ~56 km, dvs 5,6 mil!! de senaste tre dagarna, om eniros kartor och grejer stämmer vill säga :S och det är mycket (om det är sant) för att vara Elin!! :P Jag är duktig! :P (Fast det känns i benen^^)

Jao, nu behöver ju inte mobba mig om ni tycker att jag har cyklat lite, bara för att ni brukar cykla mycker mer, jag brukar inte cykla så här mycket iallafall ! Och jag känner mig faktiskt väldigt nöjd över det för tillfället, och det händer inte ofta, så förstör inte det nu ;O Och så fick jag tandläkarbrev idag :O tid hos tandregleringsspecialisten om fyra veckor ungefär, hoppas att jag kan få någon form av tandreglering nu då! De har ju inte gett mig det förut =/ Jag tycker faktiskt inte att mina tänder är så raka, eller okej, de är ganska raka, men de kan bli rakare! Och jag har lite korsbett =/ So, ge mig tandställning eller nått, whatever, nu! =)
Ja, läste ni inte mitt förra inlägg så gör det!! det är ganska kul ;) läskigt om det är sant, men ofta xD iallafall, ska snart lägga mig tror jag, hoppas på att bli frisk till... nån gång, kan väl sätta helgen som mål ;)

kraamhej


Vad tycker du? =)

Säg vad du vill! =) :

Vem är du? :
Kom ihåg mig?

Mail-adress?: (publiceras ej)

Har du också blogg? =) :

Skriv här ;) :

Trackback
RSS 2.0