Stockholm

Fredag
Kom till stationen i Falun och på skärmen läste jag att tåget vi skulle åka med var inställt, weei, så fick ta ett annat tåg till Borlänge och byta till ett Stockholmståg där. Sen så satt jag och mamma på rätt tåg, och allt var bra. Drack SJ-kaffe, det är gott =) Satt också och försökte jobba matte, det gick som det gick. Och så fick vi stå still på Arlanda 30 minuter extra så när vi äntligen kom till Stockholm C så var vi typ 40 minuter försenade. Där stod iallafall Falugänget som var på Leadership Summit och Helena, så hejhej - hejdå sen tog jag och Helena pendeltåget till Upplands Väsby.
Pendeltåget - Bussen - Fötterna (gick) och så var vi hemma hos henne. Gick till pizzerian, men den hade redan stängt :O Så hennes mamma skjutsade oss till en annan pizzeria så köpte vi varsin pizza och så åkte vi och hyrde film, Jane Austen - the bookclub. (?) någonting sånt... :P När filmen var slut ringde William och stod tydligen utanför, så han kom in istället, och så satt vi och pratade. Sen så blev det prat och sen sova =)

Lördag
Vaknade tidigt, men låg kvar, gick upp och åt frukost och sen tog vi buss --> pendeltåget in till Stockholm C. Så gick vi på stan. Plattan, Stureplan, Norrmalmstorg, lite överallt.... gick ett bra tag, och de hade kört fusksnö till Plattan så det var snowboard -killar som var där och åkte =) Sen när vi tröttnade på att gå och började bli hungriga så gick vi in  på ett litet café som såg mysigt ut, haha, otrevlig personal menmen.. det var gott iallafall.. Gick en vända till på stan, och sen tog vi pendeltåget tillbaka till Väsby. Låg och pratade, åt lite ostbågar, åt lite mat. Sen så gick vi iväg mot andra sidan av Väsby, för det gick ingen buss. Var på tjejmiddag hos Helena's kompis, trevligt =) När vi skulle hem sen så gick vi förbi och kollade om det gick någon buss, märkte att  vi hade alternativen gå eller vänta 30 minuter på en buss eller åka med bussen som gick 3 minuter senare, som gick runt heeeela Väsby innan vi kom till henne. Valde iallafall att åka med bussen som skulle åka runt hela Väsby, eftersom att gatan var den som är den som det händer mest saker på i Stockholm, och var inte så sugna på att gå där på natten. Så satte oss på bussen, dröjde inte många hållplatser innan ett gäng ungdomar - som hade druckit lite för mycket - hoppade på, fast inte helt, utan stod i öppningen och skrek/sjöng och drygade sig, chauffören fick itne ut demm och så, men tillslut kom vi hem iallafall. Cider & Ostbågar och sen sova igen.

Söndag
Vaknade, skulle ta bussen till pendeltåget till Stockholm C, missade bussen - såklart! Helenas mamma skjutsade, satt och väntade på pendeltåget och satt och läste. Mamma och pappa hämtade mig på Centralen, vi åkte till Barkaby, mamma och pappa ville springa i affärer.. suck! Tillslut kom vi hem iallafall. Var massa folk hemma hos oss - åkte på dans - kom hem, det var massa folk hemma hos oss.


Vad tycker du? =)

Säg vad du vill! =) :

Vem är du? :
Kom ihåg mig?

Mail-adress?: (publiceras ej)

Har du också blogg? =) :

Skriv här ;) :

Trackback
RSS 2.0