Duktig =)

För jag har lirkat fram fotoramen som legat under och innanför min säng jättelänge, för jag har diskat upp i hela köket (utom stekpannan :P), för jag har plockat ur & i diskmaskinen, för jag har slängt soporna (kompostpåsen också ;O), för jag har bäddat in mina grejer i min säng (lakan och sånt), för jag har bäddat bort madrasser och fixat soffan i allrummet. Óch för att jag funderar på att städa rummet.. efter att jag har duschat....

Och jag skulle dricka varm mjölk ikväll! För att kunna somna lättare, så tänkte försöka, och det var ju kul, för jag har inte druckit mjölk över huvudtaget på säkert.. 2 år ?!  Så, jag hällde mjölk i en kopp och värmde i mikron, efter en minut var den astjock och grynig.. så jag kollade på datumet.. 15:e , kul ^^ Så slängde ut det, öppnade en ny mjölkförpackning och tog ut en ny kopp ur skåpet. Men!! I botten på koppen låg det en död geting, och ja, jag började nästan gråta.. och jag har väldigt långt till tårar i vanliga fall, helt sick! ^^  Efter det gav jag upp, det var väl inte meningen att jag skulle dricka någon mjölk helt enkelt..

Aja, duschen väntar, mitt hår är äckligt.. mitt schema imorgon är kul, en grej mellan 9.00 - 10.00 och sen en grej 14.00-15.30 och sen en grej mellan 15.30 - 16.00.. så måste ju vara där jättelänge.. Aja, vi får kåldolmar till lunch iallafall, I'm in heaven! =)

Nesch, dushen var det..
Hejdå =)


Vad tycker du? =)

Säg vad du vill! =) :

Vem är du? :
Kom ihåg mig?

Mail-adress?: (publiceras ej)

Har du också blogg? =) :

Skriv här ;) :

Trackback
RSS 2.0