Bajskorv!

FC grejen dog idag på skolan - visade att hela skolan hänger på ett datorprogram xD Som om det inte var nog med att massa elever irrade runt i korridorerna och inte visste om de hade bokningar/lektioner eller inte, eller så visste de det men visste inte tid och plats så var det också lärare som gick runt och frågade elever om de hade lektioner inbokade eller inte, och vart och när de hade sina lektioner, ganska komsikt xP

FC för er som inte vet är ett grejs i datorn.. (?!) iallafall, där vi har våran mail, kontakt med lärarna (alltså, vi träffar ju dem IRL också ^^), schema! (och eftersom det är olika för varje vecka, och nya bokningar kommer upp hela tiden så är det inte vits att skriva ut ett schema.) Och allt annat som behövs, det är där vi lägger upp skolarbeten för bedömning, och även lärarna har ju scheman och grejer där.

Ja, som sagt så dog ju det idag runt lunch (det var borta när vi kom tillbaka från lunchen) och det var allmänt virr i korridorer och runt om, och det gick inte att komma in på fc hemifrån heller. Nu går det hemma, men går fortfarande inte i skolan.. :P Iallafall, det var lite kul tyckte jag  ^^


Och så till den hrmm.. fina rubriken ^^ Hade House idag, hos Pinglan och Lennart, och började ju med att läsa den fina boken "Bajskorv" - ja, den hette så ^^ Anledningen till att vi läste den var för att Daniel berättade att han hade fått packa några konstiga böcker som hette "bajskorv" och som var blåa och med en kanin på, på jobbet, och då kom Pinglan på att den boken hade ju de!! Så vi läste den, en sida var, så skickade vi runt den, högläsning vettni -weei. Ja, väl inne på temat så gick det som det gick.

Men, ni kan vara lugna, vi skärpte oss sen :P Satt och pratade och fikade, det var mysigt =) och de har en liten 3 veckors bebis som jag satt med i famnen, mysigt!! =)

Ehum, ja.. det var det.. see ya

Vad tycker du? =)
Postat av: ErikT

Prutt =)

2008-10-08 @ 22:34:23
Postat av: Katta

binkar oförstående

Stycke indelningar?? :O OMAJ DAERR!!! :D

2008-10-09 @ 18:08:25
Postat av: Ida

Jag vil ocksa ga pa House. Jag saknar ER!



Bajs.

2008-10-11 @ 14:07:56
URL: http://ljusarharifran.wordpress.com

Säg vad du vill! =) :

Vem är du? :
Kom ihåg mig?

Mail-adress?: (publiceras ej)

Har du också blogg? =) :

Skriv här ;) :

Trackback
RSS 2.0