Julbord @ Dalasalen

I onsdags var det dags för julbord på Dalasalen, tillsammans med Alpha Plus typ (där jag jobbar lite ibland)det var trevligt faktikst =) Välkomst glögg när man kom in, sen var det potatis, sill, lax, laxpaté, gravad- rökt- kallrökt - lax, makrill, julskinka, massa röror, ja allt möjligt verkligen. Efter det så var det nästa rätt, köttbullar, julkorv, prinskorv, rödbetssallad, revbensspjäll, janssons frestelse, ja lite allt möjligt då med. ^^ Satt och pratade och så där.. ringde massa konstiga nummer eftersom att telefonen låg i skon ^^ :P Sen var det dags för gottebordet !=) Chokladpudding, äppelkaka, vanlijsås, tårta, clementiner, godis, kolor, godis.. och sen var det kaffedags =)
Det var trevligt tycker jag =)
Sen var det dags för underhållningen, Lurbo Stompers kom nerflygande från taket i sitt 'rymdskepp', haha, kom ut som stjärngossar och sjöng och hade sig.. sen var de agenter typ, sprang runt med ficklampor och lyste på gästerna, massa mer sång och roligheter =) Kuligt =)

Vad tycker du? =)
Postat av: Maddis

min klasskompis pappa är med i Lurbo Stompers ;D och i höstas såg vi när de höll på och skulle filma en rymdraket när den lyfte ;P kanske var samma...^^ hihi

2008-12-23 @ 21:06:26

Säg vad du vill! =) :

Vem är du? :
Kom ihåg mig?

Mail-adress?: (publiceras ej)

Har du också blogg? =) :

Skriv här ;) :

Trackback
RSS 2.0