Edsbyn

Bilresa till den lilla byn - Edsbyn! Kom fram och frågade oss vad vi gjorde där så tidigt.. fikade lite och när vi tyckte att väntan blev så outhärdlig så kom jag och Ollars på att vi kunde leta upp en affär.. godis är ju allid gott liksom :P Så vi frågade Simon om vägen "Följ bara cykelvägen en liten bit. det är inte alls långt" Så vi fick med oss några fler och började gå... gick gick gick.. blev mörkare, usch! Sen så kom vi till en åker, som luktade koskit, så vi bestämde oss för att gena över den, kom ut på bilvägen, tog oss över till cykelochgångbanan och väntade in en man som var ute och rastade hunden. Vi frågade honom vart konsum låg och vi var på helt fel väg! Eller, vi var på helt fel väg innan vi sprang över åkern.. Så han pekade, och vi hittade! =) Köpte godis och sen hittade vi rätt cykelväg tillbaka till Salem.. det tog 10 minuter.. vi hade gått dit på 30 minuter.. :P felet vi hade gjort var inte att gå fel väg, men cykelvägen som Simon pratat om.... vi gick åt fel håll på den xD
Kom tillbaka iallafall, mötet började 30 minuter sent ^^ Marcus Olsson pratade, jättebra! =) Mötet var bra, lovsången var bra! =)

Morgonen efter så var det ungdomsfrukost med Marcus, weei =) Sen åt vi på nån Edsbypizzeria.. kebabtallrik blev det =)
Gick tillbaka men hoppade seminarierna istället satt vi och myste, åt tårta och såg på film hos Rodheim. Jag, Daniel, Daniel, Jocke, Tesa, Stefan, Katta och Erik. Det var trevligt =) Sen bröt det ut ett snöbollskrig, mysigt och roligt på hög nivå! Promenerande, bara vara, det var ganska mysigt.

Annars var det inte så mycket mer än möten på konferensen, fanns liksom inget att göra emellan, men vi roade ju oss själva! =)

Var med en timme på kvällsmötet men sen åkte vi hem, näsan var täppt, halsen var slemmig, magen var hungrig, huvudet kändes som om det var fullt med slem, jag började få ont i magen av godiset som blev min 'nödmat'..

Vad tycker du? =)
Postat av: katta

Snöbollskriiig<3<33<3 så sjukt bra! =) Marcus olsson 4-evveeh!!

2008-12-01 @ 14:06:11
URL: http://caramellklick.blogspot.com

Säg vad du vill! =) :

Vem är du? :
Kom ihåg mig?

Mail-adress?: (publiceras ej)

Har du också blogg? =) :

Skriv här ;) :

Trackback
RSS 2.0